USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Лучани потрапили у ДТП на викраденому авто

12 Квітня 2015 12:20
До луцьких правоохоронців із заявою про викрадення автівки звернувся 30-річний місцевий житель.

З’ясувалося, що старенький «Мерседес» знаходився у дворі будинку заявника. Автомобіль власник уже практично продав, однак покупець виплатив за автівку не всю суму, тож господар припаркував авто поблизу будинку до повного погашення боргу. Однак «покупець» вирішив не зволікати, тож разом зі знайомим, викрав «придбаний» автомобіль, - повідомили у прес-службі волинської міліції.

Далеко втекти спритникам не вдалося. Поблизу села Смолигів Луцького району відчайдухи не впоралися з керуванням та перекинулися у кювет. Внаслідок ДТП обидва молодики отримали тілесні ушкодження, госпіталізовані у лікарню.

Правоохоронці встановили, що кримінальне правопорушення скоїли двоє жителів обласного центру, 1986 і 1992 р.н.

За фактом викрадення автомобіля правоохоронці відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) та за частиною 1 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Лагает Показати IP 12 Квітня 2015 12:38
Волыньньюз, сделайте что то с сайтом. Часто н вашем сайте начинает лагать. и выскакивает окошко"остановить сценарий, закрыть. продолжить". Проверено с нескольких компов
Екскурсовод до Лагает Показати IP 12 Квітня 2015 15:57
Да, і в мене те саме, і взагалі я рідше став заходити на ваш сайт, бо браузер тут вісне, банерів трохи позабирайте або оптимізуйте свій сайт.
Andrij Показати IP 12 Квітня 2015 12:55
Kypivlja prodaz po ykrainski, jaksho ne vusta4ae to krashe vkrady a potim proe....y. typizm i bezdarnist 100 na 500.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus