USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Луцьких дітей годують неякісними продуктами

18 Червня 2014 11:56
Переможці тендерних закупівель постачають до міських садочків Луцька продукти, які не відповідають документам, представлених під час конкурсних торгів.

Про це стало відомо під час засідання міськвиконкому сьогодні, 18 червня.

Заступник прокурора Луцька Сергій Мазурок повідомив, що прокуратура готує подання до міської ради про постачання неякісних продуктів харчування у луцькі садочки.

Він повідомив, що буквально вчора два помічники прокурора здійснили рейд міськими ДНЗ. Під час перевірки вони виявили, що у деяких дошкільних навчальних закладах постачальники-переможці тендерів надавали продукти, документи на які відрізняються від тих, що були подані під час конкурсу.

«Вчора два помічники прокурора виявили, що у тендері ГОСТи одні, а фактично постачали неякісну продукцію», - повідомив прокурор.

Та в міськраді кажуть, що при прийнятті кожної партії комірники перевіряють сертифікати якості. Все, що не має відповідних документів – повертається, переконує начальник управління освіти міськради Олег Гребенюк.

А перший заступник Луцького міського голови Святослав Кравчук зауважив, що після того, як подання прокурора надійде до міської ради – покарають керівників ДНЗ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Святіку Показати IP 18 Червня 2014 20:51
До чого тут керівники садочків. Нехай Гребенюк чи члени тендерного комітету проїдуться по садочках та проконтролюють. Як продуктові набори брати дорогу знають. Але це не в їхніх інтересах.Щож Кравчук так Гребенюка охороняє захищає? Невже продуктовими наборами теж не гребує?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus