USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Луцьких охоронців нагородили за врятоване життя. Інцидент на ринку

15 Квітня 2015 12:51
В УМВС Волині нагородили членів громадського формування за допомогу у розкритті злочину.

За врятоване життя хлопця та затримання злочинця, який наніс йому тяжкі тілесні ушкодження, заступник начальника УМВС України у Волинській області полковник міліції Анатолій Шумик вручив годинники охоронцям мобільної бригади ПП «Скорпіон – пульт», членам громадського формування «Спеціалізованого загону сприяння міліції «Правопорядок»» Олексієві Пилипюку та Володимирові Глинюку.

Про це повідомили у прес-службі волинської міліції.

Під час чергування охоронці перевіряли територію Центрального ринку Луцька. Коли почули крики, чоловіки кинулися на допомогу. Кілька молодиків билися між собою, а неподалік на землі лежав хлопець. З’ясувалося: під час сутички один зі зловмисників поранив його ножем. Охоронники негайно викликали лікарів і працівників міліції. На місці події знайшли й знаряддя вчинення правопорушень.

– Висловлюю вдячність хлопцям насамперед за врятоване життя. Якби вони не викликали вчасно «Швидку», ніхто не знає, чим би все закінчилося. Крім того, завдяки їх свідомості та сумлінному виконанню громадянського обов’язку розкритий тяжкий злочин, а зловмисник – затриманий. Таких геройських вчинків ми ніколи не залишаємо поза увагою, – відзначив заступник начальника УМВС України у Волинській області Анатолій Шумик.

Відомості за вказаним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує до восьми років позбавлення волі.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Анонім Показати IP 15 Квітня 2015 12:55
Ну прям герої-це їх професійний обовязок. Добре,що не пройшли мимо у нас така зараз міліція,що сама буде тікати
ДО Анонім до Анонім Показати IP 15 Квітня 2015 14:13
Ви що читати не вмієте, це працівники недержавної охоронної структури, вони ніякого відношення до міліції не мають.
44 до Анонім Показати IP 15 Квітня 2015 16:59
а ви побільше їх принижуйте та ставте на коліна.... то таку і допомогу від них матимите.Молодці хлопці, спасибі за ЛЮДЯНІСТЬ !!!
ОООО Показати IP 15 Квітня 2015 14:00
Володя молодець!!! Так тримати!!!! Молодець!
Олександр Показати IP 16 Квітня 2015 20:07
Знаю Володимира особисто:молодці хлопці!!!
Зоя Показати IP 28 Травня 2021 21:37
Молодці хлопці!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus