USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Міліція затримала ректора Біотехнічного інституту. ВІДЕО

13 Лютого 2013 16:04
Ректора Луцького біотехнічного інституту затримали працівники правоохоронних органів. Під час затримання у нього стався серцевий напад.

Надвечір 12-ого лютого правоохоронці затримали ректора Луцького біотехнічного інституту Григорія Стеценка. Про це повідомляє інтернет-видання «Під прицілом». Під час затримання у нього стався серцевий напад, тому замість СІЗО, Григорія Стеценка повезли до Міської клінічної лікарні №2.

Наразі ректор біотехнічного інституту знаходиться у кардіологічному відділенні. Він перебуває в єдиній на все відділення секції для інфарктників, де встановлені грати.

Біля Григорія Стеценка позмінно чергує конвой у складі трьох міліціонерів. Двоє з них чергують в коридорі кардіологічного відділення під стінами палати, третій – біля ліжка ректора.

Оскільки розпочали слідство, то до затриманого нікого не пускають – навіть рідних. Лікарі категорично відмовляються коментувати стан його здоров’я.
Відомо, що у затриманого передінфарктний стан, але він вже може підніматися на ноги. Наразі ректор у кайданах, однак це не заважає проводити необхідну діагностику та надавати лікування.

Справу передали в обласне управління МВС України. Наразі Григорію Стеценку інкримінують статтю 365 Кримінального кодексу України «Перевищення влади або службових повноважень». Інтернет-видання «Під прицілом» пише, що їм стало відомо про причетність справи до розтрати коштів, тому нею вже займаються співробітники УБЕЗ. Зранку до ректора мав прийти слідчий для збору свідчень, але з 9.00 до 12.00 він так і не з’явився.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 21
ццц Показати IP 13 Лютого 2013 17:07
змістовне відео! )))
голос народу Показати IP 13 Лютого 2013 18:12
Порочне коло замикаеться. За всі свої "чорні" вчинки рано чи пізно доводиться відповідати згідно закону, який є суворим. Це приклад незаангажованого підходу до втілення принципу невідворотності покарання. Ректор в теперішньому статусі складе гарну компанію своїй дружині- ділили разом багатство, ділитимуть і лаву підсудних(все майже як по церковних канонах шлюбу, тільки ось пара далеко не "свята")Просто Боні та Клайд новітнього часу.
голос народу Показати IP 13 Лютого 2013 18:21
Сподіваємося на справедливий суд.
голос народу Показати IP 13 Лютого 2013 18:53
Громада! "Волинські новини" мають доброго цензора в цій темі, який друкує лише загальні без навантаження фрази, видаляючи наші змістовні інформаційні кометарі стосовно цього ректора та його дружини.
голос народу Показати IP 13 Лютого 2013 18:54
Громада! "Волинські новини" мають доброго цензора в цій темі, який друкує лише загальні без навантаження фрази, видаляючи наші змістовні інформаційні кометарі стосовно цього ректора та його дружини.
Виправленому вірити Показати IP 13 Лютого 2013 18:59
Мудя з Ратором, чому не зявився мій комент?
Вася Показати IP 13 Лютого 2013 19:38
ы лікарів до міліції притягти треба за безкоштовну медицину...
МН-21 Показати IP 13 Лютого 2013 20:01
Давно вже треба! Тільки не Стеценка, а Дем"янівну і Зарембючку з її чоловіком!
МОРДАТИЙ Показати IP 13 Лютого 2013 20:44
Давно пора ту гниду взяти за дупу-хабарник,якого світ не бачив!
Гнатюк Показати IP 13 Лютого 2013 20:59
Суд розібрався, Стеценко на волі..... тупішої справи й не вигадаєш......
РБ Показати IP 13 Лютого 2013 22:39
тільки не УБЕЗ, а УДСБЕЗ...
ххх Показати IP 14 Лютого 2013 09:40
одне слово-сімейка адамсів.Його теща як відчувала,що колись сухарі сушила.
Лучанка Показати IP 14 Лютого 2013 12:12
Ви що ще вірите у наш суд, чи можна в нашій країні в щось вірити? Та в нього купа бабла, він відкупиться,ніхто його судити не буде. Не радійте наперед- це я точно кажу.Наші суди таких, як він і йому подібних не судять, а вас за 100 грн взяти зразу до суду і 10 років впаяють.А коменти видаляють, бо все схвачено
QQQQ111 до Лучанка Показати IP 14 Лютого 2013 17:27
А за що судити Стеценко Г.С.?Хабарів не брав.А чим кращі Гнатюки-"ректор","проректор"?Студенти здають так по 1000грн.за здачу екзамену,тільки це йде не на буд-во приміщення а на відпочинок "заслуженим"працівникамЛБІ МНТУ
Лучанин Показати IP 14 Лютого 2013 15:47
На сайті міста Луцька 0332 є стаття що Георгія Стеценка вже відпустили.А нижче під нею є речення яке написано що його поневлено на посаді ректора!!!!!!!
Реаліст Показати IP 14 Лютого 2013 16:54
У нас на Волині у що ще можна повірити, то лише у справедливість судів, і це так, хто б там хто не говорив і як не дискредитував ці інституції. Кримінальні справи не заводять, а клепають, бо пішла така мода виявляти корупціонерів.Слідчі "АСИ" із мухи зроблять слона, щоб заробити пагони, роздують в інтернеті, щоб надати справі помпезності, а як дійде до суду і ще при допомозі нормальних адвокатів всі ці дуті справи летять шкереберть, через те, що вони і ломаного гроша не варті, а людину обплювали так, що тепер самому чесному важко відмитися. От звідси і така злоба на нечесність суддів.Не тіштеся чужою бідою, бо своя може бути не за горами. Від тюрми і від суми ніхто не застрахований.Честь і хвала Волинському правосуддю і його Мудрому ГОЛОВІ.
людмила Показати IP 15 Лютого 2013 07:05
Якщо мінтовських хабарників в кайданки закувати - то нікому в мінтоці працювати буде. А мінтовські справи розвалюються в судах тому, що починаючи від керівництва СУ уМВС і закінчуючи слідаками - ніхто граматики не знає - ліплять заказуху на тих, хто їм мішає брати хабарі дерибанити державу. А слідчі судді в ЛОуцькому міському суді МОЛДЦІ. Новий КПК показав, хто є хто : всю гниль мінтовську та прокурорську "наружу" вивернув.
Волинянин до людмила Показати IP 15 Лютого 2013 08:46
Ви би пані, "людмило", самі підучили не лишень граматику, але й інші складові мови...хоча, навряд чи допоможе)
алексееву УДАР. Показати IP 15 Лютого 2013 12:43
Алексеев з Удару "зашитий" алкоголік електрик без вищої освіти! Ханьба Кличку!
Викладачка СНУ Показати IP 15 Лютого 2013 14:50
З усього вище сказаного виходить що Стеценки погані а Гнатюки не винні і пушисті? Якщо ж вузом любим не тільки державним а й приватним має керувати доктор наук,професор,академік то що Гнатюк "доктор наук"!З усіх надписів видно що він вона тобто Гнатюки навіть не доктора наук. То що ж то за вуз????? То ж чому гуманітарний університет закривається а луцький біотехнічний ні!Складається враження що у біотехнічному все гаразд із кадрами викладачів (кандидатами наук,професорами),набором студентів???Якщо ж Гнатюки правильні то чому в деяких записах про них пишуть що вони хабарники і не тільки? Я думаю що ось,ось, скоро і по них і міліція і прокуратура візьметься.
Лучанка до Викладачка СНУ Показати IP 19 Лютого 2013 11:12
А Ви бува, не та взяточниця з СЄНУ з 1-го поверху - відділу аспірантури?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus