USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.70
  • PLN 9.76 9.95

На гонках у Китаї - масштабна ДТП, розбилося 16 спорткарів

20 Листопада 2017 17:32
Під час чемпіонату світу FIA GT в одному з адміністративних регіонів Китаю - Макао гонка спортивних автомобілів закінчилася масовою аварією.

Про це повідомляє "Корреспондент".

Зіткнення сталося на одній із найбільш вузьких ділянок траси. Перші три машини пройшли її без проблем, але іспанський гонщик Даніель Хункаделла, котрий їхав четвертим, врізався у стіну. П'ята машина встигла проїхати мимо.

Далі все пішло за принципом доміно: 15 спорткарів стали врізатися один в одного. Одне з авто підкинуло вгору, і воно опинився на дахах машин.

Трасу довелося розчищати за допомогою підйомних кранів. Приблизно, через годину гонку відновили тільки вісім машин із 20.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus