USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На нафтобазі під Києвом очікують ще два локальні вибухи

11 Червня 2015 22:59
Локалізація пожежі підійшла до фінальної стадії, очікують ще два локальні вибухи, після чого пожежа буде майже повністю припинена. Про це заявив секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Турчинов під час брифінгу у Київській області, - повідомляє УНІАН.

«Локалізація пожежі вже підійшла до фінальної стадії, ми очікуємо ще, можливо, два локальні вибухи двох великих цистерн. Фактично пожежа буде повністю припинена», - заявив він.

Нагадаємо, раніше прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк повідомив, що нафтобазу під Києвом, на якій сталася масштабна пожежа, у 2014 році перевіряли 5 разів.

«В принципі цю базу, яка загорілася, у 2014 році перевіряли 5 разів. Уряд 28 січня поточного року прийняв рішення перевірити повністю всі об’єкти техногенної небезпеки і пожежно-небезпечні об’єкти», - заявив він.

«20 травня відбулася перевірка цієї бази, яка горить, і видали припис на 64 пункти, які потрібно було виконати. В результаті того, що посадові особи цієї бази не виконали приписи ДСНС, ми маємо одну з найбільших і найскладніших пожеж у нашій історії», - додав Яценюк.

Нагадаємо, вчора, 10 червня, пізно ввечері, на нафтобазі під Васильковом, де третю добу поспіль не можуть загасити пожежу, пролунав вибух.

Згідно з даними МОЗ, кількість загиблих збільшилася до п’яти осіб, постраждалих - 14. Гасіння пожежі досі триває.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Анонім Показати IP 11 Червня 2015 23:31
"ЛИСТ ДО ПРЕЗИДЕНТІВ УКРАЇНИ" Панове президенти є до вас розмова Бо ми давно не чули від вас правдиве слово І може я ніколи б не починав її Та скажу вам відверто - причина у війні В яку ви цю країну всі разом погрузили І щоб її не було ви нічого не зробили Невже за стільки років ви достатньо не нажили Щоб заробляти гроші копаючи могили Панове президенти є до вас питання Чому ви всі живете як голубці в сметані Тоді коли всі люди скидаються солдатам Копійками, які ви ще в них не встигли відібрати Чому ви не пошлете на війну своїх синів Ні внуків, ні племінників, самих вас там не видно Зате на смерть кидаєте чужих чоловіків Скажіть мені, невже це виглядає справедливо Чому холоднокровно ви зливаєте країну? І у крові своїй ви власну топите дитину Скажіть, будь ласка, чим всі люди в цій країні винні Скажіть ціну, за скільки ви продали Україну! Я хочу побажати вам , панове президенти Відчути весь наш біль на собі перше ніж померти А всім нащадкам вашим - я хочу тільки зла Яке ви всі разом роками готували нам!
Анонім до Анонім Показати IP 11 Червня 2015 23:32
НЕХАЙ ЗНАЮТЬ ...../КУЗЬМА/
Анонім Показати IP 12 Червня 2015 00:43
«Сколько горит цистерн, точно неизвестно, ведь никаких официальных заявлений не было. Утром сообщалось, что горит три цистерны (позже днем – что две), однако спасатели не на камеру признаются, что уже горят четыре резервуара», – сказала корреспондент телеканала «112 Украина» с места происшествия
40a Показати IP 12 Червня 2015 01:24
Все згоріло. Можна не гасити.
Липа до 40a Показати IP 12 Червня 2015 05:40
по заявлениям о фальсифицированном бензине, "неправильной постройке" было видно, что нефтебазу сольют в дым. Если жечь все нефтебазы с фальсифицированным бензином, то страна лишится нефтебаз. Кстати, рядом стоящая КLO - построена по правилам?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus