USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.85 40.40
  • PLN 9.75 9.97

На Волині - ДТП, загинув чоловік

5 Серпня 2014 12:49
Аварія трапилася у Ковельському районі. Вчора, 4 серпня, 33-річний мешканець Ковеля, керуючи автомобілем «Ауді», під час обгону допустив наїзд на 42-річного мешканця району, який рухався на велосипеді. Від отриманих травм велосипедист помер на місці пригоди. Про це інформують у прес-службі волинської міліції.

Окрім того, в Іваничівському районі, 37-річна мешканка Володимир-Волинського, керуючи автомобілем «Ленд-Ровер», під час обгону допустила наїзд на 57-річного велосипедиста. Внаслідок автопригоди велосипедист отримав тілесні ушкодження та доставлений у лікарню.

Ще одна ДТП - у Нововолинську. 27-річний місцевий мешканець, керуючи автомобілем «Газ», не надав перевагу у русі автомобілю «Фольксваген», під керуванням 40-річної мешканки Нововолинськ.

У результаті автопригоди жінка отримала тілесні ушкодження, її госпіталізували у лікарню.

В Камінь-Каширському районі, 26-річний мешканець району, керуючи мотоциклом «Вайпер», не впорався з керування та з’їхав у кювет, внаслідок чого отримав тілесні ушкодження. Його доставили в лікарню.

В обласному центрі Волині, на вулиці Глушець, 25-річний лучанин, керуючи автомобілем «Фольксваген», не дотримався безпечної дистанції і допустив зіткнення з автомобілем «Ауді», під керуванням 33-річного місцевого мешканця.

Внаслідок ДТП водій автомобіля «Ауді» отримав тілесні ушкодження, однак, після огляду лікарі відпустили його додому.

Аварія трапилася також на вулиці Підгаєцькій, у Луцьку. Постраждав пішохід. 24-річний місцевий мешканець, керуючи моторолером «QED», допустив наїзд на 30-річного пішохода, який переходив проїжджу частину за межами переходу. Він отримав тілесні ушкодження, не госпіталізовувся.

За фактами ДТП відкрито кримінальні провадження за статтею 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus