USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Волині двоє рибалок провалилися під лід

4 Березня 2014 16:32
На озері Забілля поблизу села Кричевичі Ковельського району Волинської області громадяни врятували двох рибалок, які провалились під лід 3 березня, повідомили у прес-службі волинських рятувальників.

Близько 13:00 Микола Мороз, сторож насосної станції Ковельського районного управління осушувальних систем, почув крики про допомогу, які лунали зі сторони озера. Вибігши на дамбу, він побачив, що за 200 метрів від берега у крижаній воді потребують допомоги двоє рибалок. Чоловік зателефонував своїм друзям та колегам, які викликали рятувальників та швидку допомогу.

Першими до місця події прибули колеги Миколи Мороза – Сергій Семенюк та Володимир Василюк. Пересуваючись човном по крихкому льоду водойми, сміливці змогли дістатись до горе-рибалок. За допомогою мотузки та драбини рятівники розпочали транспортування постраждалих до берега. Їм на допомогу прийшов також сільський голова села Скулин Петро Руденко. Врешті троє чоловіків разом змогли доставити мокрих, знесилених і змерзлих рибалок на берег. Ними виявились 39-річний лучанин та 35-річний мешканець села Люблинець Ковельського району.

На той час прибула чергова варта ДПРЧ-19 Ковеля управління ДСНС у Волинській області, що розташована за 50 кілометрів від цього сільського озера. Рятувальники на руках віднесли

обох постраждалих до кабіни пожежного автомобіля, де зняли з них мокрий одяг та почали розігрівати майже непритомних врятованих. Машиною швидкої допомоги чоловіків доправили до районної лікарні, але після отримання необхідної лікарської допомоги від госпіталізації вони відмовилися.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Рибалкам Показати IP 4 Березня 2014 17:41
Де ж ви лід знайшли, придурки?
Дід Панас Показати IP 4 Березня 2014 20:30
Поліз на лід в таку погоду, сам береш своє життя у руки. Я б не пішов витягувати.
! Показати IP 4 Березня 2014 22:45
Ви ще літом на лід вийдіть
мнс Показати IP 5 Березня 2014 09:25
Весна? Ні, не чули....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus