USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

На Волині міндоходівці забирали собі конфісковане майно

10 Квітня 2014 08:28
До дисциплінарної відповідальності притягнуто 6 посадовців Головного управління Міндоходів Волині. Про це повідомили у прес-службі прокуратури області

Прокуратурою області проведено перевірку додержання вимог законодавства при здійсненні проваджень у справах про адміністративні правопорушення посадовими особами Головного управління Міндоходів у Волинській області, якою виявлено низку порушень.

Встановлено 20 випадків, коли посадові особи ГУ Міндоходів в області склали протоколи про адміністративні правопорушення, проте в суд їх не направили, створюючи такими діями не лише видимість боротьби з правопорушеннями, а й умови для уникнення винними особами встановленої законом відповідальності.

Через неякісне оформлення посадовцями матеріалів адмінсправ, неповноту зібрання доказів, неправильну кваліфікацію вчинених правопорушень суди області закривають у них провадження у зв’язку з відсутністю події та складу адміністративного правопорушення.

Тяганина при складанні протоколів, неоперативність при направленні матеріалів на розгляд судів сприяє прийняттю судами рішень про закриття проваджень у справах через минання строків притягнення винних осіб до відповідальності.

Неналежне виконання обов’язків допускається також під час вилучення й зберігання предметів правопорушень. Так, під час перевірки було встановлено факти зберігання вилучених алкогольних напоїв та цигарок у службових кабінетах посадовців. Виявлено також порушення закону при розпорядженні майном, конфіскованим за рішенням суду.

Задля усунення виявлених порушень прокуратурою Волині внесено подання голові Головного управління Міндоходів в області.

За результатами розгляду документа прокурорського реагування 6 посадових осіб ГУ притягнуто до дисциплінарної відповідальності.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Володимир Показати IP 10 Квітня 2014 10:44
А у всіх забрали? Це треба людям знати!!!!!!!!!!!!
Данило Показати IP 10 Квітня 2014 11:29
от скоти треба гнати їх з їхніх крісел в шию там такий безпорядок робиться. Пролюструйте їх і побачите цікаво за які кошти можна віли мати ?
я Показати IP 10 Квітня 2014 11:35
коментар було видалено

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus