USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.40
  • PLN 9.71 9.93

На Волині пограбували кінотеатр та культурно-мистецький центр

19 Листопада 2015 15:32
Невідомі зловмисники вночі, 19-го листопада, розбили вікно у кабінеті директора культурно-мистецького центру у Володимирі-Волинському та пограбували заклад. Вони ж проникли у кінотеатр імені Шевченка, звідки винесли із каси 3 тисячі доларів та 10 тисяч гривень. Про це пише «БУГ».

Як розповіла директор КМЦ Катерина Петрович, зловмисники в її кабінеті не зачепили ні комп’ютера, ні принтера, ні дороговартісних картин. Поперевертавши папери, позривавши зі стін мистецькі твори, крадії дісталися до скриньки із грошима, які люди жертвували на потреби реабілітаційного центру воїнів АТО у Ковелі. Сума збитків – приблизно від 300 до 500 гривень.

«Злодії, як мінімум, дивні – вони розбили лише один вазон, який стояв на вікні. Усі інші – обережно поскладали в стороні. Порозривали пакунки із ручними роботами майстринь, познімали зі стін картини. Що вони шукали – можливо, сейф, як у фільмах», – розповідає директорка.

У кінотеатрі, куди теж навідалися крадії, оргтехніка та дороге обладнання залу для демонстрації 3D-фільмів – на місці.

Водночас, вибивши двері у приміщення каси, грабіжники забрали готівку. Зі слів директора кінотеатру Андрія Недбала, на момент пограбування там зберігалося 3 тисячі доларів та 10 тисяч гривень.

«Коли мені вранці повідомили про те, що мій заклад пограбовано, я сподівався лише на те, що не забрали 3D – окуляри та апаратуру – комп’ютери та іншу техніку для демонстрації. Це б дуже вдарило по моєму бізнесу», – каже пан Андрій.

Від ранку на місці злочину працюють поліцейськы. Наразі офіційних коментарів вони не дають. Кажуть – тривають слідчі дії, йде розслідування.

Основною причиною такого легкого заробітку для злодіїв міліціонери вважають повну відсутність охорони, сигналізації та навіть елементарних металевих решіток на вікнах 1-го поверху держустанови.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
опа Показати IP 19 Листопада 2015 15:41
Звідки в касі кінотеатру долари? Розрахунки на території України повинні проводитись виключно в національній валюті. Чи це експортно-імпортне підприємство або СП з іноземним капіталом?
Анонім до опа Показати IP 19 Листопада 2015 17:54
Звідки, звідки? Звідти, що ця каса є обмінником доларів на грині.
543 до опа Показати IP 20 Листопада 2015 05:53
І в кабінеті директора дороговартісні картини , звідки?
думка володимирчанки Показати IP 19 Листопада 2015 16:04
А хто забороняє тримати виручку в твердій валюті?
Висновок Показати IP 19 Листопада 2015 16:08
От вам і місто кофортного проживання його мешканців , коли грабують на центральній площі міста посередині між міліцейським відділком і міською радою.то шо вже говорити про околиці?Аяяяй!
местний до Висновок Показати IP 19 Листопада 2015 17:30
І добавлю, що файно живе у Володимирі- Волинському місцева культура - у кабінеті директора кінотеатру , а то бюджетний заклад культури ( офігеть ) !!!! зберігалося три тисячі доларів !!!. Нехіло живе культура у княжому місті. Ото крадуть напевне по княжому !!!А так подивися - кругом в місті княжому бідота і злидні .
з Володимира до местний Показати IP 19 Листопада 2015 18:35
Який бюджетний заклад.Не розводьте смороду як не знаєте про що говорите.Кіноконцертний зал орендує там приватна особа, підприємець...Іди одне з другим в культуру, і ти нехіло "заживеш."
Павло Показати IP 19 Листопада 2015 16:11
Ото понажираються в нічних генделиках і шукають пригод на свої дурні голови.От якби міську раду грабанули, була б хохма на всю країну.
Анонім до Павло Показати IP 19 Листопада 2015 18:03
А там, що, тех бакси валяються?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus