USD 39.75 40.09
  • USD 39.75 40.09
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.92

На Волині, прикриваючись Майданом, скоюють злочини

24 Червня 2014 12:23
В області зафіксовані випадки, коли люди, під виглядом Правого сектору, Самооборони, Автомайдану пропонують послуги з кришування, чи вирішують приватні питання, чи займаються «рекетом».

Про це стало відомо під час прес-конференції начальника УМВС України у Волинській області Петра Шпиги сьогодні, 24 червня.

Він офіційно звернувся до волинян, адже Волинська область не є винятоковою у процесах і подіях, які діють в державі.

«Люди, прикриваючись позиціями Майдану, громадськими активістами, під виглядом Правого сектору, Автомайдану, Самооборони вирішують свої фінансову питання. Тобто роблять неправомірні дії. Тому про всі відомі порушення по фактах вимагання грошових коштів, погроз, пропозицій кришування треба звертатися в правоохоронні органи. Ця ситуація є. Шахраї і люди з кримінальним минулим користуються нинішніми подіями», - пояснив Петро Шпига.

Очільник волинських міліціонерів розповів, що під час зустрічі з громадськими активістами на початку його роботи на посаді начальника обласного управління МВС, усі учасники домовилися, що діятимуть винятково в умовах правового поля. Будь-які порушення, які будуть скоєні, зазначив він, розцінюватимуться як правопорушення, і порушників притягуватимуть до відповідальності.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
я Показати IP 24 Червня 2014 12:47
стопроцентова інформація! і це правда, данильчук поха і компанія за гроші маму рідну продадуть
Любі свині до я Показати IP 24 Червня 2014 12:59
Факти в студію!!!
Ху до я Показати IP 24 Червня 2014 14:44
За неправдиві слова рано чи пізно доводиться відповідати. Перед людьми або перед Богом. І ні, я не данильчук чи хто-небудь інший що має зв'язок із ПС. Просто набридли пустобрехи - дзявкнув як собака жіночого роду і в кущі піддавши хвоста
з Володимира Показати IP 24 Червня 2014 14:45
Анатолій Сорока (депутат міськради) й досі з базарників гроші для майданівців і Правого Сектору збирає! Приїдьте у місто і запитайте будь-кого!
сергій Показати IP 24 Червня 2014 20:50
як вчіть міліция...факти де

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus