USD 39.62 39.84
  • USD 39.62 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині у згорілій кухні знайшли тіло чоловіка

6 Травня 2019 10:45
Пожежа сталася у селі Підріччя Камінь-Каширського району.

Як повідомляє прес-служба ДСНС Волині, 5 травня о 17:17 до Служби «101» надійшло повідомлення про пожежу в дерев’яній літній кухні в селі Підріччя. Пожежу ліквідували працівники 8-ої ДПРЧ о 18:15.

Під час гасіння у приміщенні виявили тіло чоловіка 1941 року народження. Обставини загибелі чоловіка й причина пожеж встановлюються.

За попередніми даними, вогонь спалахнув внаслідок необережного поводження з вогнем загиблого.

Також зазначається, що у період з 2-5 травня працівники підрозділів пожежно-рятувальної служби Волинської області ліквідували 14 пожеж, здійснили 2 виїзди на проведення аварійно-рятувальних робіт.

Зокрема, 3 травня рятувальники ліквідували загорання сухої трави та чагарників на трасі «Ковель-Луцьк» біля села Колодяжне Ковельського району, а 4 травня – загорання сухої трави та самосіву біля села Журавлини Старовижівського району.

Також 3 травня співробітники 8-ої Державної пожежно-рятувальної частини міста Каменя-Каширського Управління ДСНС області разом з місцевим населенням ліквідували пожежу на торфовищі, що виникла 2 травня поблизу села Видерта Камінь-Каширського району.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus