USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Волині, утікаючи від ДАІ, п’яний водій побив правоохоронця

1 Січня 2015 12:13
Перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, водій-порушник не зумів втекти від правоохоронців, тож у результаті при складанні адміністративного протоколу наніс інспектору ДАІ тілесні ушкодження, - повідомили у прес-службі волинської міліції.

Під час чергового патрулювання у Ковелі, близько 3-ї години ночі, інспектори Державтоінспекції подали знак про зупинку водію автомобіля «Форд Транзит». Але чоловік не хотів спілкуватися з правоохоронцями, а тому лише додав швидкості та намагався зникнути з поля зору.

Міліціонери все наздогнали його, а відтак доклали значних зусиль, аби вгамувати чоловіка, оскільки той поводив себе агресивно, погрожуючи працівникам ДАІ фізичною розправою. Порушником виявився 31-річний ковельчанин.

Під час складання адміністративних матеріалів водій, перебуваючи в салоні службового автомобіля, знову ж почав чинити опір працівникам Державтоінспекції та умисно заподіяв одному із інспекторів тілесні ушкодження. Тож на місце події викликали слідчо-оперативну групу.

За фактом скоєння правопорушення розпочато кримінальне провадження, ведеться розслідування. Горе-водієві за свої вчинки доведеться відповідати перед законом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus