USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

На Волині затримали браконьєрів, які різали ялинки

28 Листопада 2016 11:50
Ввечері у суботу, 26 листопада, працівники мобільної рейдової бригади державного підприємства «Ківерцівське лісове господарство» у лісових масивах поблизу села Тростянець Ківерцівського р-ну (Тростянецьке лісництво) помітили підозрілу машину. Вирішили перевірити. Проте замість зупинитися на вимогу лісової охорони водій буса набрав швидкості, - повідомляє прес-служба Волинського ОУЛМГ.

Наздогнати втікачів лісоохоронцям спільно з працівниками поліції вдалося аж у Колках.

У результаті виявилося, що четверо чоловіків із сіл Горайміка та Матейки Маневицького р-ну вирішили підготуватися до Нового року заздалегідь – бус був навантажений новорічними ялинками.

Звісно, будь-які пояснення у цій ситуації були марними, хоча чоловіки все ж намагалися виправдатися.

Після оформлення необхідних процесуальних документів лісоохоронці передали матеріали справи на розгляд правоохоронних органів, які остаточно встановлять збитки та міру покарання листопадовим «дідам морозам».

А всім, хто купуватиме новорічне деревце, лісівники принагідно нагадують: на ялинці чи сосні обов’язково має бути бирка або спеціальна самоклейна етикетка, що свідчить про законність її походження.

Також зауважують, що деревце, незаконно зрізане ще в листопаді, може обсипатися в новорічну ніч.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus