USD 39.62 39.95
  • USD 39.62 39.95
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.75 9.94

На Волині ловили контрабандистів з 20 ящиками сигарет

28 Листопада 2016 11:36
Прикордонники відділу «Висоцьк» Луцького загону затримали у прикордонній смузі автомобіль та партію контрабандних сигарет без акцизних марок вночі, 28 листопада, - повідомили у прес-службі Держприкордонслужби.

Близько 2-ї години ночі, відпрацьовуючи наявну інформацію оперативних підрозділів про можливу спробу незаконного переміщення тютюну через держрубіж, один із прикордонних нарядів помітив на околиці села Замлиння Любомльського району рух автомобіля у бік кордону.

Побачивши прикордонників, які наближались, водій «додав газу» та намагався втекти. Проте, втікаючи від правоохоронців, автівка застряла у багнюці лісової дороги, а двоє осіб, які були в ній спробували приховати та перенести у ліс пакунки з тютюном, що перевозили. Однак це їм не вдалося, так як прикордонний наряд вже наздогнав та наближався до втікачів. Тоді порушники покинули автомобіль і товар та, скориставшись темрявою, втекли.

Всього охоронці кордону виявили в автівці «Джип Черокі» 8 ящиків сигарет, а згодом, поряд у лісі – ще 12 ящиків з тютюновими виробами. Зараз прикордонники продовжують активні пошуки учасників нічної пригоди.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
А де де Показати IP 28 Листопада 2016 14:39
А де знайдене будуть ліквідовувати?
Вася до А де де Показати IP 28 Листопада 2016 18:24
Прям на місці
Пеніс Показати IP 28 Листопада 2016 19:07
Це Барига!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus