USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На Волині затримали киянина, який викрав квадроцикл

4 Листопада 2015 17:32
33-річному жителю столиці оголосили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 2 статті 289 Кримінального кодексу України. Щодо зловмисника обрали міру запобіжного заходу – два місяці арешту.

Як розповів перший заступник начальника управління Анатолій Петрушин, киянин приїхав до Луцька нібито придбати квадроцикл. Оголошення про продаж транспортного засобу він знайшов на одному із сайтів всесвітньої мережі Інтернет. Напередодні він домовився із продавцем про зустріч.

– Після ретельного огляду квадроцикла, покупець запевнив власника, що готовий придбати транспортний засіб. Однак, аби остаточно прийняти рішення, йому необхідно здійснити тест-драйв. Зловмисник отримав ключі від транспортного засобу та зник разом із квадроциклом, завдавши постраждалому збитків майже на сотню тисяч гривень, – розповів Анатолій Петрушин.
Міліціонери затримали спритника у селі Скобелка Горохівського району. Зловмисник їхав автомобілем «Мерседес Спрінтер», у салоні якого знаходився викрадений транспорт. Тож крадія доставили у луцький міськвідділ міліції, а квадроцикл вилучили.
Під час досудового розслідування правоохоронці встановили причетність киянина до скоєння ще одного аналогічного злочину. У травні завдяки такій схемі чоловікові вдалося викрасти у лучанина мотоцикл «Кавасакі ER6N», вартістю 65 тисяч гривень.

- За цими фактами слідчим відділом відкрито кримінальне провадження за частиною другою статті 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Підозрюваного затримано в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Луцькимміськрайонним судом прийнято рішення щодо обрання для зловмисника міри запобіжного заходу – два місяці арешту. За вчинене чоловікові загрожує до восьми років позбавлення волі, – прокоментував Анатолій Петрушин.

За словами правоохоронця, затриманий вчиняв злочини за допомогою спільників. Тож в рамках кримінального провадження правоохоронні органи проводять комплекс усіх заходів та слідчих дій, аби встановити особи спільників та довести їх причетність до вчинення аналогічних злочинів на території Волинської та інших областей.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Шурик Показати IP 4 Листопада 2015 22:02
Ой чує моє серденько що в них таких квадриків було по по однлму в мімяць якщо і не більше...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus