USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.96

На Закарпатті зійшли дві снігові лавини

4 Січня 2017 20:26
Внаслідок погіршення погодних умов на території Закарпатської області зафіксовано сходження двох лавин, - повідомляє УНІАН з посиланням на управління ДСНС України у Закарпатській області

У першому випадку снігові маси зійшли на автошлях місцевого значення між населеними пунктами Нересниця та Широкий Луг Тячівського району. Внаслідок цього рух транспорту частково обмежений. Над ліквідацією працюють дорожні служби та рятувальники.

Друга лавина зійшла на автошлях місцевого значення Колочава-Хуст, між селом Вільшани Хустського району та селом Мерешор Міжгірського району. «Внаслідок сходження снігової маси було заблоковано чотири автомобілі, в яких знаходилося близько 10 чоловік, які покинули транспортні засоби самостійно», - йдеться в повідомленні ДСНС.

До місця події направлено одне відділення державного пожежно-рятувального поста с. Колочава, рятувальників гірського пошуково-рятувального відділення смт Міжгір’я та 2 одиниці снігоочисної техніки Міжгірського та Хустського Райавтодору.

Жертв та травмованих немає, запевняють в ДСНС.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
DEXTER Показати IP 4 Січня 2017 20:37
Дається взнаки масова вирубка Карпатського лісу

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus