USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На Нововолинській шахті з-під завалу врятували гірника

13 Березня 2009 12:22
Приблизно о 17.00 12 березня в місті Нововолинськ Волинської області на шахті №5, у лаві №405 ДП «Волиньвугілля» на глибині 360 метрів, під час проведення робіт з кріплення верхньої ніші, стався обвал породи. Про це 13 березня повідомляють «Волинські Новини».
Внаслідок обвалу травмовано гірничого робітника очисного вибою Андрія Зеленського, 1970 року народження. За півтори години його підняли на поверхню працівники Нововолинського воєнізованого гірничо-рятувального загону та госпіталізували у травматологічне відділення міської ЦМЛ з діагнозом політравма, забій грудної клітки, правого стегна та поперекової ділянки, травматичне пошкодження лівого ключового сплетіння. Потерпілий знаходиться у стані середньої важкості.Як інформує сайт ГУ МНС України у Волинській області, зупинки в роботі шахти не було. Пожежно-рятувальні підрозділи до місця події не викликались. Причина обвалу встановлють. На місці події працює відомча комісія ДП «Волиньвугілля».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus