USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На очах у охорони в супермаркеті Луцька били жінку

24 Травня 2013 14:00
Молодик побив жінку в супермаркеті Луцька, а потому ще й погрожував їй розправою. Охорона магазину просто стояла осторонь. Аби захистити себе від дебошира, жінці довелось телефонувати чоловікові. Однак на цьому все не закінчилось, - повідомляє ТРК «Аверс».

Постраждала Антоніна Ковальчук розповіла: «Я зайшла в супермаркет «Сільпо», який знаходиться на Кравчука, купити необхідні продукти, і коли я стояла у черзі, позаду мене стояв молодий хлопець і захотів познайомитись. Коли я відповіла, що я не бажаю знайомитись, він почав лаятися нецензурною лексикою в мій бік і підвищувати голос на весь супермаркет. Врешті-решт я не витримала, після чого в нас розпочався конфлікт. Далі він мене вдарив кулаком в обличчя».

Лучанка зауважила, що конфлікт відбувався досить тривалий час, однак ніхто з охорони за неї не вступився. На захист жінки стали два покупці, які теж стояли у черзі. Та дебошира це не заспокоїло: «Після цього, розрахувавшись, цей молодий чоловік вийшов за каси і став мені погорожувати голосно, що я живою просто не вийду з цього супермаркету і тоді я перетелефонувала своєму чоловіку», - пояснила пані Ковальчук. А тим часом весь скандал фіксували камери, які розташовані у супермаркеті.

Жінка розповіла, що наступного дня пішла до керівництва, але начальства на місці не було. Вдалося поговорити лише з головним охоронцем, який дозволив переглянути відео конфлікту. Заяву до міліції жінка писати не захотіла. Стверджує – все одно ж користі з цього ніякої: «Я розумію, що їх не покарають і вирішила донести до громадськості, що таке може бути. Це ж нічний заклад і повинна бути відповідна охорона . Добре, що за мене було кому заступитися, а на моєму місці могла бути будь-яка жінка».

Все, на що спромоглися у магазині, розповідає Антоніна Ковальчук, то це - лише попросили пробачення та запропонували у якості компенсації пляшку шампанського.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 50
Факт Показати IP 24 Травня 2013 14:16
А даремно не звернулась до міліції. Залишення придурка без покарання провокує його его і в наступний раз він може поводити себе ще більш зухвало. "Моя хата з краю", на жаль, дуже характерна для українців риса.
загреб Показати IP 24 Травня 2013 14:26
Вадік румун?
й до загреб Показати IP 24 Травня 2013 18:40
то це він.
трутуту до загреб Показати IP 24 Травня 2013 21:06
ТАК це він?
))) Показати IP 24 Травня 2013 14:50
зачем в магазин пошла сама виновата нефиг лазить без мужа в публичных местах и провоцировать молодых людей на такие поступки, да, знакомо. надо на какие-нибудь единоборства ходить, хоть рыло такому скоту начистить и то хлеб.
ВВВ до ))) Показати IP 24 Травня 2013 15:08
Да, і маму з татом забула взяти. В магазин одному тепер не ходити !? Йому урок дали. Слава ОХОРОНІ.( В штани намочили і вже сухенькі на посту),
))) до ВВВ Показати IP 24 Травня 2013 22:27
а сейчас в коментах на г..но исходять, балбесы. у нас уже в магазинах баб бьют, и все равно сама виновата выходит. люди, вы совсем мозги потеряли или у вас их не было???
шкода такої деградації суспільства до ))) Показати IP 25 Травня 2013 14:14
У тих,хто це пише їх явно не було! Тільки не треба слова баба,будь ласка, ніхто ж не каже,що ви діди чи памороки,так? Будь ласка, тримайте це при собі. Це жінка, дочка, мати, сестра, подруга, яке мав право той розумово кастрований таке витворяти? А комменти плану "за" таке чмо самі ж такі і пищуть,або ж охорона,яка ніц не зробила,або ж сам той недоробок,або ж таким та кадровчика,яка ту охорону і набирала!!! Щоб за місце триматися! Отак!Все з часом стає на свої місця! А дівчині,жінці,мамі бажаємо написати заяву ,тепер ця справа резонансна, наша "доблесна" міліція хай зробить так,щоб такий урод совє отримав!Не бійся! цди вперед! Тут ти 100% права, а на слова шавок не зважай, таких вистачає в цьому містечку..., ти, умнічка!
Охорона Показати IP 24 Травня 2013 15:11
Соплякі та охорона, дрищі 50кілограмові, тільки тямлять в пакети важно заглядати
луцьк Показати IP 24 Травня 2013 15:16
Охорона тільки вміє плакати коли їх стриляють. Наберуть тупих полішуків.
Віра Показати IP 24 Травня 2013 15:20
Але зараз бидло -хлопці. Бити жінку? Мабуть ніхто не хоче з таким знайомитись, то нерви не витримують у хлопців. А охоронці це теж мабуть не мужчини.. Скоро жінки хлопців будуть захищати!!!!!!!!!Чоловіки сидіть дома і борщ варіть.
піф-паф Показати IP 24 Травня 2013 15:28
Ця охорона йолопи, я б їх "мочив" би перших. Мазурка на них нема........
Той хто це бачив Показати IP 24 Травня 2013 16:17
"Вона не витримала", вона спровокувала цей конфлікт!, понту у цієї "клюшк" хоть отбавляй , а не заявляла бо не зовсім права. Розуму отшити заліцяльника який на підпитку причипився не вистачило , а по редакціях пиариться сообразила - "зірка" медіапростору, ліміта!!!
))) до Той хто це бачив Показати IP 24 Травня 2013 22:23
Ви це бачили? то ви з охорони чи Ви і є те чмо? ну я ж говорю, бабы, мы опять сами виноваты. нефиг выходить из дому. надо на кухне сидеть.
психу до ))) Показати IP 25 Травня 2013 13:42
на кухні тобі сидіти,в сараї, недороблений і тако разів 55 т=по тій голов ідати,пальці відрубати та язика відірвати-і все, каструвати і падло гнити будеш, ідіот, щоб тобі все життя так було, баба, блін, матір шкода твою,що таке гавно виховала!рот свій не відкривай,а то ваняє й в рівному від таких недоїдків гнилих!
111 до Той хто це бачив Показати IP 25 Травня 2013 01:14
я видел как это было. и ты видел,а вот ума за женщину заступиться у таких как ты и не хватает.Или это не ума?ОБОСРАЛСЯ???
Тук-Тук Показати IP 24 Травня 2013 16:29
Для того що б наказати своїх кривдників треба спочатку: зняти побої, зателефонувати на 102,або навпаки,а вже потім збігати до журналюг. Тепер пані А. Ковальчук збрила "шампусік", та й виришила дати оцінку українському правосуддю ,воно і так без неї нияке! Стерво!
ГОп-Стоп Показати IP 24 Травня 2013 16:30
Певно було на РУСІ: "ЯКИЙ ЇХАВ-ТАКУ ЗДИБАВ"
Заходь Показати IP 24 Травня 2013 16:39
Не захотіла заяву писати, то якого милого ти свої соплі в інтернеті розвісела. А ящо тобі десь по "трусах" дадуть , з такою ж впевненестью залишишся? А взагалі, яка ціна питання, може супермаркет мав би ще цукерок дати до пляшки шампанського, на більше ти не спрацювала.
Той хто це бачив Показати IP 24 Травня 2013 16:54
Так вона Аверсу мабуть не все розповіла , це було після 23 години , чоловік її вдома , мабуть він її серед ночи в магазин погнав! Є підстави вважати.що вона брехуха,а Аверс замість того що б перевірети "сказку" замість сенсації людей смішить - "професіонали", дешевою демократією кормлять!
Хто Показати IP 24 Травня 2013 17:00
До жінки тільки мурчати міг і рукі тянув,а як начав в гриву полущяти зразу за ментами жопу прикривав.які заяви тягла получів і з нього хватить.понту їй було тільки тільки до цього "ален делона"вспливати.А канфети можуть собі в ж... Засунути.А такій охороні треба гусей пасти,а не ОХОРОНЦЕМ стояти.
Жінка Показати IP 24 Травня 2013 17:30
Люди, ви розуміїте, що пишете?! Людину побили на очах в охорони. Чи залишилися в нашій країні чоловіки? А ті що такі коменти пише , завтра наших можновладців хаяти буде, і плакати коли порядок буде?!? Не буде!!! З себе треба починати. Легше жінку обгадити ніж придурка , який жінок лупить. Сумно, що поряд з такими трусами жити доводиться.
ВВВ Показати IP 24 Травня 2013 17:36
ТУК-ТУК, біжи в Сільпо,Ковальчук шампусік не взяла, лишила,щоб ти собі куда хочеш засунув
Тук-Тук до ВВВ Показати IP 24 Травня 2013 21:05
Зрозумів що відповідаю Ковальчук А.,бо побажати собі всунути запропановане можетільки виноватиця цієї публікації(можливо із солідарності сплячий ноч"ю ЧОЛОВІК). Ти тупа бабесько ,вибач,жінок чоловікам не тощо бити не можно,їх треба захищати,не тільки від покидктьків,з яким тобі прийшлось зустрітися,ще й треба бути представником сильної статі яка поважає себе і не підніме руку на мати сестру, майбутню молоду маму. До тебе згідно статевих ознак притензій не маю , недостаток розуму це не діагноз, твої поради кудись,щось засунути не кого не ображають, відсутність настоящих чоловіків виникає тільки у геть у закомплексованих жінок , вони є їх переважна кількість,а тощо гонорова заміжня "фіфа" не змогла психологічно розрулити ситуацію з п"яничкою заліцяльником у нічний час це не стикується з тим що ти через пару днів побігла до редакцій газет чи телебачення . Питання в тому що тобі стало не бажання поступити по закону, для того що б себе захістити далі.Про те відкрито заявляєш. Преса це остання ниточка і безвихідні ситуації, це крик души .... Тобою зроблено крок трохі вонючий обсосати образу на ТВ ,інтернеті ,щоб тебе пожаліли ,білшь всього тебе відштовхнули від того придурка який до тебе приколупався,бо вже йому від тебе була небезпека коли ти вже розійшлась. Так що є дівчата які солідарні з тобою,то їхне право, ті що засуджують мабуть теж мають рацію/, атобі ціна один грош!!!
ВВВ до Тук-Тук Показати IP 25 Травня 2013 00:39
ТИ Помилився тіпа мужик.Якщо думаєш що тільки Ковальчук може відповідати,то помиляєшся-нас більше,ніж таких йолупів як ти.
Бім Бом до Тук-Тук Показати IP 25 Травня 2013 13:54
Хлопче, йди лікуйся. Ніяка Ковальчук тобі тут не відписувала,я впевнена! А що наша міліція робить??? Що це змінить? Поясни! Тут на очах у всієї країни журналістку луплять, так ще вона потім винна виходить! А ти кажеш, що вона не права? Дивуюся, як тебе виховували? Як так можна думати? А якщо їй хочеться,щоб її пожаліли, тобі що з того?Ми всі різні!Вона вчинила мудро, але,нажаль, в цій країні мудрості не бачать,бачать те,що не треба бачити, а яка різниця чи дівчата чи хлопці? Нормальні хлопці такого не зроблять НІКОЛИ, НІ В ЯКИХ ОБСТАВИНАХ, а ті,що там стояли-це недоробки, які тільки вміють жерти та сра..., а ще спати...,все! замало значить розійшлася,що це таке,що за вседозволеність??? Тримайте свої бажання та язик при собі і ніхто не буде жалітися,а так це вже остогидло!
Ніка Показати IP 24 Травня 2013 17:52
Шкода,що наша нація стала будувати храми, ходити в них, а духовності немає. Де чемність,людяність, доброта,повага,любов????????
..... Показати IP 24 Травня 2013 18:25
Цікаво було б подивитися на реакцію "розумників", які засуджують жінку. Поставте себе у схоже положення: стоїш у супермаркеті на касі (неважливо яка пора доби, бувають різні випадки, не ваше,панове, діло чого вона була там одна,оскільки фактично вона була у себе під домом), стоїш і тут на очах у всіх п'яне, смердюче бидло розпускає свої руки до тебе, до жінки, а головне до мами двох дітей. Не була там і не знаю, яким чином все-таки було спровоковано, те що цей "дамський боксер" розпустив руки, але точно ні один би із нас мовчки не стояв. Особисто я б же на додачу вмазала йому між ніг, щоб його "приставалка" спухла на синю сливку.
Тук-Тук до ..... Показати IP 24 Травня 2013 21:28
Ну ти і дура , там не була ,але все знаєш. Ти не бий по сливках, бо в тебе дефіцит спілкування з такими фруктами. За психологичним описом ти КОНЬ-БАБА. для тебе всі мужикі вражини. Відчіття сексуального незадоволення не є підставою загребати чоловіків під єдину гребінку!!!
пардокс до Тук-Тук Показати IP 25 Травня 2013 13:58
Чесно кажучи, я стороння людина і читаю ... ДУРАК ТИ при чому хронічний! ЧОЛОВІК СОБІ ТАКОГО, РОЗУМНИЙ, МУДРИЙ, СПРАВЖНІЙ, не дозволить написати!!! Не те що сказати... А ти щось між мавпою та козлом...Все! Незадоволення в тебе особисте і видно це відразу, відкрито,не озброєним оком! Тобі, якщо ти був, "чоловік" треба було сбее показати там,а не тут, ""герой")))) Дефіцит в тебе в голові. І дігноз такий же.
... до Тук-Тук Показати IP 25 Травня 2013 16:10
напевно дійсно дефіцит в тебе,оскільки в моєму коментарі ти звернув увагу тільки на останнє речення. саме із-за таких деградантів як ти стаються таки випадки. ми тут обговорюємо резонансну подію,а ти мене називаєш дурою (ще один факт доказу того,що ти таке ж саме бидло як і той чувак з "сільпо"). краще вже мовчи і не сміши людей,ти блін "психологічний опис".
ОЛЬГА Показати IP 24 Травня 2013 18:36
Зрештою як би та жінка себе не поводила (була серед ночі сама, провокувала п'яного тощо), але НІЩО не дає права її бити. Бити будь-кого, тим паче жінку. Але дивна у неї реакція... її побили, а вона не хоче писати заяву. Хоча, то її особиста справа.
Тук-Тук до ОЛЬГА Показати IP 24 Травня 2013 21:32
Єдина адекватна людина (жінка) яка мудро висловила свою думку!!!!
ку Показати IP 24 Травня 2013 18:53
ті супермакети тільки за себе переживають те саме бидло
Піпєц Показати IP 24 Травня 2013 18:54
В нас народ просто такий, ніхто нічого не боїться і всім пофігу...Невже ті люди,які стояли в черзі не могли заступитися словом? Де мужчини??? Де ВИ??? Ви мені це скажіть!!! Де такі є зараз?Ви якщо не мамині синочки, то бидло, якщо трохи щось там заробляєте грошиків,то панти такі маєте, що сміх розбирає та відраза!нажаль, чоловіків нема!в першу чергу, - це не громадянський обов язок, а обов язок взагалі моральний, культурний, будь кого!!! А в нас:Моя хата з краю, нічого не знаю"! Це нормально??? Значить пора ті супермаркети накрити!А той Сільпо, та "керуючі" там-це взагалі позор, с-ки часу шукали в центр ТА Й ДОСІ ШУКАЮТЬ ПРАЦІВНИКІВ??? ВСІ ЇМ НЕ ТАКІ, ОБДІН ВОНИ ТАКІ!ГЛЯНУТИ НА ОДНУ ТУ ПРАЦІВНИЦЯ ВІДДІУ КАДРВ-ВЖЕ ТОШНИТЬ ВІД баби Яги ТІЄЇ!... Народ, шкода, але повна деградація тут вже є, нині, вона прийшла,то що далі??? Не могли охоронці вийти з нею?А якби в неї чоловіка не було??? Що тоді робити?
небайдужа Показати IP 24 Травня 2013 20:35
Якщо розібратися і бути відвертим, то насправді ніхто з нас ні від чого не захищений. В принципі, ідіотів вистачає всюди. Але супермакет - не забігайлівка в кінці вулиці, тож принаймні працівники, котрих зі значним перебільшенням називають "охоронці", мали би дбати про безпеку своїх клієнтів. А то виходить, що за винесену жуйку клієнт несе відповідальність і називається злодієм, а той, хто мав би першим підставити свою лякливу голову в такій ситуації, наче й ні при чому зовсім. Правильно зробила жінка, побільше би таких, хто не боїться сказати своє "фе" такому магнату, як "Сільпо"
небайдужа Показати IP 24 Травня 2013 20:35
Якщо розібратися і бути відвертим, то насправді ніхто з нас ні від чого не захищений. В принципі, ідіотів вистачає всюди. Але супермакет - не забігайлівка в кінці вулиці, тож принаймні працівники, котрих зі значним перебільшенням називають "охоронці", мали би дбати про безпеку своїх клієнтів. А то виходить, що за винесену жуйку клієнт несе відповідальність і називається злодієм, а той, хто мав би першим підставити свою лякливу голову в такій ситуації, наче й ні при чому зовсім. Правильно зробила жінка, побільше би таких, хто не боїться сказати своє "фе" такому магнату, як "Сільпо"
Тук-Тук до небайдужа Показати IP 24 Травня 2013 21:19
Да правильно що "фе", тільки це було в прошлу суботу , чого не зробила зразу ,чому відмовилась заяву писати, охоронник, мабуть мажором виявився, прокурорським сином, чи депутатським ВР. Більш всьго хтось порадив трішечки "лаве" попробувати збрити з супермаркета, а там пляшечку "газированого винця " ... і все . Тут то і знайомих з преси прийшлось підключти. Я думаю з неї тепер родичі та знайомі ржати повинні , чоловік дрихне , бо ніч ,а вона за продуктами....
свідок до Тук-Тук Показати IP 25 Травня 2013 00:35
Слухай ти тук тук я думаю що ти або той конь який це робив або клоун який стояв з бейжиком "Охорона" який стояв і либився.Або чудак якому "колхозний" магазин відлистав пару рублів.Ти бачив що було з ти дибіло,вигріб він по повній.Яка заява?Все ти знаєш в подробицях.Точно наблюдав,але пересрав заступитись!Я думаю що такий самий як і цей мажор сраний.Писатель хре...в.Якщо ти постійно сидиш дома і розумово відсталий для тебе думаю в 22:00- відбій і сходити на горшок,не всі такі як ти!!!Я думаю що клюшка в тебе в трусах.НЕ позорь мене і тих мужиків які можуть заступитись за жінку!!!
андрiй76 Показати IP 25 Травня 2013 01:33
Кошмар...У якій країні ми живемо???...Невже у тій черзі не знайшлося ні одного порядного чоловіка,який міг би вступитися за цю жінку?..Спрацювало наше українське"Моя хата з краю-нічого не знаю."Позабивалися як ті загнані щенята у свої будки,аби нас тільки не чіпали.Та з такою культурою поведінки і відношенням самих до себе ми ще 300років будемо доганяти Америку з Європою і не доженемо.Хотів би я подивитись на цього"полудурка"якби він таке"витворив"з жінкою десь у супермаркеті Німеччини чи Італії.Його б там по закону "опустили"так(величезними штрафами чи реальним сроком) що у нього б назавжди пропало бажання приставати до жінок.Але про що це я?..Забув мабуть де ми живемо,що навіть так звані охоронці(а точніше засранці) відвертають свої "пики"від конфлікту який відбувається у їхньому закладі і на їхніх очах... P.S.-А заяву все таки потрібно було написати.Якщо не "присаджувати"таких дибілів одразу,при корні то вони починають відчувати безкарність і продовжуватимуть свої"подвиги"...
істина Показати IP 25 Травня 2013 09:43
Так вже історично склалося, що в Україні: 1. В прокуратурі, міліції та охороні ПОРЯДНІ люди не працюють((( 2. ПОРЯДНІ жінки по ночах за продуктами в супермаркети не ходять. Отже, даний випадок - фатальний збіг обставин. Пи.си. Прикол ще в тому, що ситуація могла розвинутись і так: Після всього пані взяла сатисфакційний шампусик, бухнула його настоячи з горла і пішла хуліганити в магазині, причепилась до гарного тверезого хлопця, побила його; а він виявився... її кривдником. Тим часом через замикання загоряється супермаркет, згорає до тла, охоронці гинуть, рятуючи крам... Справедливість торжествує. ЗЛО покарне. ТРК Аверс за цим сюжетом знімає фільм, який отримує Пальмову гіляку в Каннах))) А ви тут пишете всяку єресь.
!!! Показати IP 25 Травня 2013 11:11
тук-туку...ти якийсь недокінчений йолоп. Твої божевільно-абсурдні репліки просто вражають. Що ти хочеш донести? Є факт побиття зафіксований на камері. В чому річ при чому тут розлулила не розлулила, може не усі такі як ти з "великим словниковим запасом" і не можуть "парировать сударю" під мухою. Ти не мужик і навіть не чувак, а чмо десь з підворотні.
Лучанка Показати IP 25 Травня 2013 11:33
убога нелюдь злу нелюдь захищає!Ганьба таким "ОХОРОНЦЯМ"
Свідок. Показати IP 25 Травня 2013 11:43
Зрадниця яка нахабно зраджувала свому чоловіку, з хахалем яки посварилася тому і заяви НЕБУЛО! Що вона в міліції напише? те що її ё.арь побив? Жалко чоловіка рогоносця!
СВІДКУ до Свідок. Показати IP 25 Травня 2013 12:14
Слухай клоун за те що ти пишиш на рахунок зради і чоловіка рогоносця.Для таких як ти чітко було написано що ходила в магазин за продуктами.За такі слова можеш бути наказаний придурок.Всі ви свідки тільки коли суть до дела повсирались СВІДКІ!!!
Hunt до Свідок. Показати IP 25 Травня 2013 12:44
слухай, ти , свідок, що ти мелеш. Я знаю особисто постраждалу, її чоловіка, мають двох дітей. досить дружня сім'я, і як батьки вони гарні - і гарні у них відносини з дітьми, як доня радіє, коли тато приходить додому з роботи (вогник в очах, радість, любов). крім того - обоє вони життєрадісні і успішні люди. тай діти такі самі життєрадісні, і будуть успішні теж - бо виховання батьківське толкове.
Свідок. Показати IP 26 Травня 2013 13:06
ВН-Де та правда, що я пишу? Чого убираєте правдиві коменти, люди повинні знати правду!!!Постраждала баба, якщо ти незрадниця, де заява у міліцію? НЕМА і НЕбУДЕ бо ти з коханцем була!!!
Подивіться. Показати IP 27 Травня 2013 17:28
Подивіться відео на ютубі, п'янота кончана і та Ковальчук і той коньчений алкаш чоловік!
Подивилися і що Показати IP 28 Травня 2013 12:58
Ну і шо подивилися!!! Яке він має право, щоб не було,бити слабшого фізично за себе??? Тим більше жінку (дівчину)! Чого вона там була, в якій порі, по якій причині-це інше питання, яке нас з Вами не стосується! Зраджує, не зраджує теж не наше діло! Всі тут такі "святоші" зібралися, а як глягнеш по місту, то, мабуть, 100 поциків зі всього міста не зраджували своїх жінок (дівчат), ну дівчат з 300, але теж не велика нині різниця! та діло не в тому, а в томущо такого бидла в нас багато!!! ЗАБАГАТО! Чому охорона його не вивела, не втихомирила обох??? Теж питання... Понабирають туди невідомо кого... А тому "горе залицальнику" замало дали, падлу, а хлопець в дівчини номральний, заступився, не побоявся, підтримав її, що далі було-це їхня справа, але він її любить! Отак, хлопчики, вчиться захищасти своїх дівчат, тоді Вас і чоловіками назвати можна буде, а так Ви тільки й вмієте,як оте бидло, нажаль,жити... Ось тепер думай нащо ти це зробив! А той хто знімав та в youtube виклав зглади ситуацію б краще!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus