USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На пішохідному переході в Луцьку травмовано двох школярок

26 Грудня 2008 16:19
За вчорашню добу по області ДАІ зареєструвало 3 ДТП, в яких четверо людей травмовано. Про це 26 грудня повідомляють «Волинські Новини».
 
Вранці 25 грудня о 08.00 у Луцьку по вулиці Конякіна сталося ДТП – наїзд на транспортний засіб, що стояв. 25-річний водій, керуючи автомобілем «ВАЗ-2117» скоїв зіткнення із припаркованим автомобілем «Даф». Внаслідок цього тілесні ушкодження отримала пасажирка ВАЗу.
 
А в обідню пору, о 13.00 в обласному центрі Волині, але вже на проспекті Відродження (навпроти Волинської обласної дитячої лікарні) 25-річний чоловік за кермом автомобіля «Тата» скоїв зіткнення із машиною марки «Пежо» під керуванням громадянина Німеччини.  Власне, «Тата» вдарила «Пежо», що саме зупинилася перед пішохідним переходом. Внаслідок зіткнення автівку, за кермом якої був іноземець, відкинуло на перехід, і вона скоїла наїзд на двох сестричок-школярок 9-ми і 17-ти років. Діти отримали травми. На щастя, після надання допомоги дівчат відпустили додому.
 
Приблизно о 17.40 на автодорозі в селі Видерта Камінь-Каширського району 42-річний ковельчанин, керуючи автомобілем «Рено-трафік», скоїв наїзд на 76-річну місцеву жительку, яка раптово переходила дорогу. Жінку з тілесними ушкодженнями доставлили в райлікарню.
 
Як розповіли в УДАІ УМВСУ у Волинській області, окрім основних причин, якими є перевищення швидкості водіями та порушення ПДР пішоходами , складні погодні умови теж  зіграють чималу роль у виникненні ДТП. Державтоінспекція Волині закликає водіїв дотримуватись швидкісних режимів і привести свої авто в належний технічний стан, а пішоходів просить бути уважними й обережними. 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus