USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На ринках Волині – хаос і порушення

11 Травня 2011 12:19
У ході перевірки законності та безпеки торгівлі на волинських ринках контролюючі органи заявили, що до переважної більшості базарів мають серйозні претензії.

Про це йшлося у середу, 11 травня, на нараді під головуванням заступника голови Волинської облдержадміністрації Едуарда Стоєва.

Нагадаємо, наприкінці лютого очільник області Борис Клімчук видав розпорядження провести ретельну перевірку та паспортизацію усіх волинських ринків.

Уже перевірили 51 ринок Волині, розповів Стоєв. За результатами перевірок контролюючі служби видали низку приписів, які керівництво ринків повинно виконати найближчим часом.

«Зараз наше завдання – проконтролювати виконання цих приписів», – зазначив посадовець.

Так, заступник начальника обласного управління МНС Костянтин Романчук доповів, що його служба перевірила усі ринки області і майже до усіх є зауваження.

«Самі грубі порушення – те, що будівлі торгових павільйонів, кіосків знаходяться в хаотичному порядку, відсутній доступ до джерел водопостачання, не забезпечені протипожежні відстані до сусідніх споруд, перевищена максимально допустима площа протипожежного відсіку, ну і відповідно, не забезпечена нормативна ширина проходів, проїздів і так далі», – констатував він.

Зразковим ринком Романчук називає ринок на вулиці Європейській в Луцьку, який будувався, переконує чиновник-пожежник, згідно усіх вимог протипожежної безпеки. Менше претензій у пожежників і до нового ринку в Шацьку та одного з ринків Ковеля.

Заступник головного лікаря обласної СЕС Лариса Дутковська доповіла Стоєву, що волинські санепідеміологи, як і пожежники, обстежили усі волинські ринки.

«Немає таких ринків, до яких би не було зауважень. За останній місяць було зроблено перевірки 250 суб’єктів на ринках, більше 160 штрафних санкцій застосовано, 5 фінансових санкцій, знімалось з реалізації 90 кілограмів небезпечної продукції», – розповіла вона.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
підприємець Показати IP 12 Травня 2011 18:37
Щоб усе зрозуміти, що робиться у верхах, треба добре випити і закусити! Лишень наберіть в гуглі і прочитайте статтю "Дніпропетровська СЕС просить порятунку" і зрозумієте, які маленькі люди працюють в тих сес!
не Дутковська, ...а ... Показати IP 12 Травня 2011 18:43
Дудковська!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus