USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Великдень узявся копати – ледь не підірвався на гранатах

6 Квітня 2010 18:07
У селі Острівок Камінь-Каширського району 4 квітня, на Великдень пенсіонер знайшов на власному обійсті бойові гранати часів Другої світової війни.

Близько обіду 80-річний Михайло заходився проводити земляні роботи на подвір’ї. напевно, не знав, що у велике церковне свято не можна працювати. Отож, копав-копав і надибав у землі іржаві металеві предмети. Коли придивився – то були 9 бойових гранат.

За кілька годин прибули міліціонери з саперами. Вони знешкодили вибухівку. Нині з’ясовують обставини пригоди.

За повідомленням прес-служби обласного управління МВС , у Великдень до волинської міліції надійшло 103 заяви та повідомлення. 10 із яких - про злочини. Чотири з них розкрито за гарячими слідами.

Серед розкритих злочинів - три факти нанесення тяжких тілесних ушкоджень та одне шахрайство. Зареєстровано одну дорожньо-транспортну пригоду, під час якої травмовано одну особу.

Слідчо-оперативними групами органів внутрішніх справ здійснено дев’ять виїздів на місця пригод та скоєних злочинів.

Працівниками Державтоінспекції за грубі порушення Правил дорожнього руху до адміністративної відповідальності притягнено 204 особи , в тому числі за керування автотранспортом у нетверезому стані затримано 16 водіїв.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus