USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.62 39.90
  • PLN 9.75 9.90

На Волині - дві ДТП із смертельними наслідками

4 Травня 2013 14:25
Дві дорожньо–транспортні пригоди зі смертельними наслідками трапилися на території області, - інформує Волинь-нова.

Так, на трасі Ковель — Володимир–Волинський (неподалік Турійська) водій автомобіля BМW не вибрав безпечної швидкості, не врахував дорожньої обстановки і виїхав на смугу зустрічного руху, де врізався у Ford.

Унаслідок ДТП чоловік, який їхав за кермом Ford загинув на місці аварії, а його пасажирку з травмами доправили у Турійську центральну районну лікарню. До речі, у хірургічному відділенні цього ж медичного закладу виявився з ушкодженнями і водій BМW, який всупереч вимогам правил дорожнього руху не зупинився на місці автопригоди.

Ще один трагічний випадок трапився на дорозі між селами Тоболи і Старі Червища Камінь–Каширського району. Тут автомобіль Mercedes, рухаючись із Любешова у бік Маневич, з’їхав у кювет із водою. Як наслідок, один чоловік, який їхав в іномарці, загинув, а другий госпіталізований у Маневицьку центральну районну лікарню. Обставини цієї ДТП з’ясовуються.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus