USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На Волині бійці внутрішніх військ МВС торік вилучили 12 кілограмів наркоти

23 Березня 2009 13:45
Упродовж 2008 року бійці Внутрішніх військ МВС України вилучили на Волині 12 кілограмів наркотичних речовин. Про це 23 березня повідомляють «Волинські Новини».
Як інформує офіційний сайт УМВС у Волинській області, за минулий рік особовий склад частини Внутрішніх військ, дислокованої на Волині, виконав близько 700 завдань із охорони громадського порядку. Бійці Внутрішніх військ затримали майже три сотні осіб за скоєння злочинів та понад 3,4 тисячі чоловік – за адміністративні правопорушення.
У частині продовжує діяти підрозділ конвоювання та екстрадиції осіб взятих під варту.
Довідково:
На підставі наказів командувача Національної гвардії України від 3 червня 1994 року розпочато формування 16-го окремого батальйону Національної гвардії України з дислокацією в селі Уляники Рожищенського району Волинської області. Основа формування батальйону - військові частини 4114, 1441 НГУ. Першим командиром частини був призначений капітан гвардії Павло Алексієнко.
Із 24 серпня, згідно із наказом командувача Національної гвардії України, особовий склад частини приступив до виконання завдань з охорони громадського порядку в Луцьку. А 6 жовтня 1994 року частина переполкована із села Уляники до Луцька.
З 1995 року і донині особовий склад частини брав участь у проведенні спеціальних операцій спільно з відділом боротьби з організованою злочинністю УМВС у Волинській області, виконував завдання з надання допомоги органам внутрішніх справ в місті Ковелі у зв’язку зі складною криміногенною обстановкою, спільно із загоном прикордонного контролю брав участь у спільній операції «Західний рубіж», метою якої було попередження несанкціонованих переходів державного кордону України.
Однак 19 січня 2000 року, згідно із наказом Міністра внутрішніх справ України, батальйон у складі п’яти девізій перепідпорядковується Головному управлінню внутрішніх військ МВС України в повному складі. З метою удосконалення організаційної структури для якісного виконання службово-бойових завдань до складу батальйону приєднали стрілецьку роту, яка виконувала функції з конвоювання та екстрадиції осіб, взятих під варту в Луцьку, другу судово-слідчу роту. Першим командиром роти був призначений капітан Костянтин Ткаченко.
У 2001 році особовий склад частини залучався для охорони громадського порядку у місті Львові під час візиту Папи Римського Іоана Павла ІІ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus