USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

На Волині через ДТП дві людини травмувалися, а одна померла

27 Квітня 2009 10:25
У суботу, 25 квітня, на Волині внаслідок ДТП дві людини травмувалися і одна померла. Про це повідомляють «Волинські Новини».   
Як інформує сайт УМВС Україниу Волинській області, приблизно о 21.00 в села Пірванче Горохівського району водій скутера – 32-річний житель міста Горохів – керуючи власним малим транспортним засобом марки «Рон мастер – хт 50 q t 8b», рухаючись в напрямку до міста Горохів, не вибрав безпечної швидкості руху та при обгоні зіткнувся з автомобілем «Ауді А – 6» під керуванням 23-річний житель  міста Горохів, який рухався в попутному напрямку. Внаслідок ДТП водій скутера отримав тілесні ушкодження та з тілесними ушкодженнями госпіталізований в Горохівську ЦРЛ.
Також приблизно о 21.40 на автодорозі «Луцьк- Маневичі» в районі села Тростянець водій автомобіля «Ауді-100» 29-річний житель села Четвертня рухаючись в напрямку селища Маневичі не впорався із керуванням та виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з автомобілем «Фіат-Скудо» під керуванням 23-річрічного лучанина. Пасажир автомобіля «Фіат», житель міста Луцька, отримав тілесні ушкодження. Потерпілого госпіталізували в Луцьку міську лікарню №2.
Окрім того, 25 квітня приблизно о 22.40 на автодорозі в селі Боровичі 28-річний місцевий житель, керуючи власним мопедом «Альфа» не впорався з керуванням внаслідок чого зіткнувся із вантажним причепом, який належить жителю міста Долина Івано-Франківської області, який в цей час перебував на узбіччі. Внаслідок зіткнення чоловік отримав тілесні ушкодження внаслідок яких наступила смерть.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus