USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На Волині депутат займався корупцією

22 Червня 2013 13:29
Працівники управління боротьби з організованою злочинністю за матеріалами Ковельського МВ УМВС України у Волинській області склали адміністративний протокол про вчинення адміністративного корупційного правопорушення відносно депутата сільської ради, - повідомили у СЗГ УМВС України у Волинській області
(За матеріалами УБОЗ).

Обранець громади, відповідно до п.п. «б» пункту 1 частини 1 статті 4 Закону України «Про засади запобігання і протидії корупції», будучи суб’єктом відповідальності за корупційні правопорушення і достовірно знаючи про необхідність подання декларації про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру за 2012 рік, не подав цього документу, а відтак порушив вимоги частини 1 статті 12 Закону України «Про засади запобігання і протидії корупції».

Відтак народний обранець скоїв адміністративне корупційне правопорушення, відповідальність за яке передбачене частиною 1 статті 172-6 КУпАП.

Матеріали адміністративної справи відносно депутата направили на розгляд до Ковельського міськрайонного суду.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Петро Показати IP 22 Червня 2013 13:35
Тю, найшли чим здивувати. Банально.
Факт Показати IP 22 Червня 2013 16:36
Голова ОДА теж не оприлюднив свої доходи. Подасте на нього до суду?
КГБ до Факт Показати IP 22 Червня 2013 18:44
Ето ВАЄННАЯ ТАЙНА.
нью Показати IP 22 Червня 2013 20:22
На Волині всі вони займаються корупцією,без винятку!!!
Волиняка Показати IP 23 Червня 2013 01:35
Депутат сільради це : вчитель, агроном, просто селянин, що стоїть рачки у ріллі, і його УБОЗ притягнув до відоповідальності і оштрафував на 1750грн. Молодці! УБОЗівці! А Івахів декларацію, подав вчасно, бо має штатного юриста, що за цим слідкує. І штраф не сплатив, от, вчіться селюхи... стали депутатами - найміть собі юристів, або самі вчіть закони...
Лучанин Показати IP 23 Червня 2013 15:26
"Не смешите мои подковы..." Де і коли в нашій державі бачили хоч одного чесного і порядного депутата чи чиновника? Просто один порушує більше, інший менше. Ловлять, як правило, тих хто менше. Яка чесна і порядна людина може пройти в депутати? Це неможливо апріорі, бо, хоча б, за це навіть офіційно треба платити гроші. Де в наш час чесна і порядна людина може стільки їх заробити. З іншої сторони їм менталітет не дозволяє не порушувати. Так і ви всі як чуєтет про боротьбу з корупцією кричите - "... ловіть всіх тільки Васю не троньте...", для прикладу, бо при цьому Васі вам теж дістається. А хто ж від халявного шматочка відмовиться?
KаГоЄфБут Показати IP 23 Червня 2013 19:38
Просто і справедливо. Ми Показали міць м'язів спеців відділу БОЗ, усі реальні клієнти платять, а цей не платив. Галочка у звіті є, і керівники задоволені. Так що депутати сільського гатунку готуйтесь!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus