USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На Волині хлопець побив пенсіонера

11 Червня 2013 16:53
Майже вчетверо старшого за себе односельчанина побив молодик у Іваничівському районі, - повідомили у СЗГ УМВС України у Волинській області.
До чергової частини Іваничівського райвідділу УМВС звернувся 72-річний мешканець району із заявою про те, що 19-річний односельчанин спричинив йому тілесні ушкодження.

Правоохоронці встановили, що того вечора по вулиці одного із сіл району, де проживає заявник, постраждалий зустрів знайомого хлопця. Між ними виникла словесна перепалка, під час якої молодик наніс пенсіонеру декілька ударів.

Варто зазначити, що хлопець раніше мав проблеми із законом, адже не вперше розпустив кулаки (у минулому він судимий за нанесення умисного тілесного ушкодження середньої тяжкості).
Правоохоронці розпочали досудове розслідування за частиною 1 статті 125 (Умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus