USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині СБУ перекрила контрабандний канал

26 Квітня 2010 10:50
У Волинській області співробітники СБУ викрили та ліквідували контрабандний канал вивезення великих партій пиломатеріалів до Німеччини.
Про це повідомили у прес-центрі СБ України.
Встановлено, що місцевий мешканець через можливості своєї спільниці – колишньої працівниці державного лісового підприємства незаконно отримував у Волинському обласному управлінні лісового та мисливського господарства сертифікати про походження сировини.
Під час митного оформлення товару на митниці підприємець надавав підроблені документи, на підставі яких здійснювалось митне оформлення товару та його відправлення на адресу однієї з комерційних структур в Німеччині.
Загальна митна вартість незаконно вивезеної лісосировини перевищила 500 тисяч гривень.
Службою безпеки України порушено кримінальну справу за ознаками злочинів, передбачених ч.2 ст.201 (контрабанда вчинена за попередньою змовою групою осіб) та ч.2 ст.358 (підроблення та використання підроблених документів вчинене за попередньою змовою групою осіб) Кримінального кодексу України. Зловмисникам загрожує покарання від п’яти до дванадцяти років позбавлення волі.
Слідство триває.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus