USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

На Волині упіймали алкогольного шахрая

21 Червня 2013 07:00
Мешканця Турійського району оштрафували за незаконний продаж спиртних напоїв з фальсифікованими акцизами, - повідомили у прес-службі прокуратури області.

За результатами опрацювання отриманої під час рейдів оперативної інформації до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесли відомості про незаконне виготовлення алкогольних напоїв із використанням підроблених марок акцизного збору одним із мешканців районного центру.

Під час досудового розслідування встановили, що цей громадянин упродовж тривалого часу незаконно купував на ринку у Ковелі етиловий спирт та підроблені марки акцизного податку на алкогольні напої. Ці марки він потім наклеював на пляшки з підробленою горілчаною продукцією, яку збував мешканцям району.

Під час проведення обшуку за місцем проживання цього громадянина виявлено і вилучено майже сто пляшок з-під горілки відомих торгових марок, заповнених водним розчином етилового спирту, що не відповідає вимогам ДСТУ, на які було наклеєні підроблені марки акцизного податку на алкогольні напої.

Правопорушнику оголосили про підозру у незаконному придбанні та збуті підроблених державних цінних паперів, незаконному виготовленні, зберіганні та збуті підакцизних товарів злочинів, а кримінальне провадження скерували до суду.

Під час розслідування та судового розгляду підозрюваний свою вину у скоєнні даних злочинів визнав повністю, сприяв у викритті осіб, які незаконно реалізовували йому підроблені марки акцизного податку та етиловий спирт. У зв´язку із цим між прокурором та підозрюваним укладено угоду про визнання винуватості.

Вироком Турійського районного суду угоду затверджено. Обвинуваченому призначили покарання у вигляді штрафу та позбавлення волі з іспитовим строком та з конфіскацією незаконно виготовленої продукції.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
андрiй76 Показати IP 21 Червня 2013 11:44
От молодець"здав"всіх.Тих у кого акцизки купував і тих у кого спиртом запасався.Справжній українець.Аби своя шкура не згоріла...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus