USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На Волині упіймали п'яного водія-дебошира

27 Червня 2013 14:24
Водія, який перебував за кермом у стані алкогольного сп’яніння затримали працівники Державтоінспекції Волині.

Під час перевірки документів останній намагався втекти і чинив опір правоохоронцям,- повідомили у СЗГ УМВС України у Волинській області.

Сьогодні близько 7-ї години ранку у селі Світязь Шацького району працівники взводу забезпечення супроводження роти ДПС УДАІ УМВС України у Волинській області зупинили автомобіль «Ауді», за кермом якого перебував 26-річний водій.

На прохання правоохоронців пред’явити документи на право керування транспортним засобом, водій відмовився їх надати. Тож, оскільки у салоні був відчутний запах алкоголю, працівники ДАІ запропонували йому пройти алкотест або проїхати на освідування в лікарню. Однак водій знову категорично відмовився і почав нецензурно висловлюватися на адресу правоохоронців. При цьому погрожував їм звільненням із посади, більше того – залишивши автомобіль, намагався втекти.

У результаті працівники Державтоінспекції доправили порушника в районну лікарню для проведення аналізу щодо вмісту алкоголю в крові. Відповідно із висновком медиків, ступінь сп’яніння становила 1,85 проміле.

На порушника склали протокол за частиною 1 статті 130 (Керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції) та статтею 185 (Злісна непокора законному розпорядженню або вимозі працівника міліції, члена громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону, військовослужбовця) Кодексу України про адміністративні порушення.

Від будь-яких пояснень, підписів протоколів та отримання копій протоколів порушник відмовився.
Водія доправили у шацький райвідділ міліції, а транспортний засіб – на майданчик тимчасового тримання. Адміністративні протоколи направили на розгляд у суд.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Поліщук Показати IP 27 Червня 2013 14:35
Світязь це клондайк дайцям, там слимакують безпробудно. Культура відпочинку біля води у нашого бидла - хляти горілляку цілодобово
Andrij Показати IP 28 Червня 2013 09:01
и я там был-мёд,пиво пил ))))))))))))
Андердог Показати IP 28 Червня 2013 12:44
призвіще посаду в студію. А то новина не про шо

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus