USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині упіймали серійного грабіжника

24 Травня 2013 17:14
Молодика з Нововолинська затримали за крадіжку декоративних молдингів, а згодом виявилось, що він вкрав ще й електроінструменти.

Так, автомобіль 31-річного мешканця Нововолинська був припаркований поблизу його будинку. Під ранок чоловік виявив, що з машини зняли декоративні молдинги, що прикрашали дверцята,- повідомили у СЗГ УМВС України у Волинській області.

Сума завданих збитків - 2000 гривень, тому постраждалий звернувся із заявою до місцевих правоохоронців.

Особу крадія встановили. Ним виявився 27-річний місцевий мешканець. Слід зазначити, що його уже притягували до кримінальної відповідальності за крадіжки.

Згодом правоохоронці з’ясували, що затриманий причетний до скоєння ще одного злочину – крадіжки електроінструментів. Хлопець вночі зламав навісний замок підвалу новобудови одного із православних храмів міста, звідки викрав болгарку та електропилку.
Наразі у справі відкрили кримінальне провадження за частиною 2 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк до п'яти років або позбавлення волі на той самий строк. Наразі триває досудове розслідування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
здивований Показати IP 24 Травня 2013 17:36
1.Холдинг (англ. holding — утримання, зберігання) — сукупність материнської компанії та контрольованих нею дочірніх компаній. 2.Молдинг (от англ. molding, moulding — в данном случае «литая деталь», от «литьё») — декоративная деталь в виде накладной выпуклой планки. 3.А СЛАБО ДИПЛОМОВАНОМУ ЖУРНАЛІСТУ ЗАГЛЯНУТИ У СЛОВНИК?
ВАДІТЄЛЬ ТРАФІКА Показати IP 24 Травня 2013 17:55
Да да щьолкають ці молдінгі з ВІВАРИКіВ, ТРАФІКІв, ПРІМАСТАРІВ. комплект дорогий новий 300у.е. вот і зароботок воров. p.s. комент ЗДИВОВАНОГО супер.сам з першого разу не догледів ЩО ХОЛДИНГ.
не юрист Показати IP 24 Травня 2013 18:56
так крадія чи грабіжника?
РБ Показати IP 24 Травня 2013 23:26
я серійний поглинач пива

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus