USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Волині загинув мотоцикліст

22 Травня 2013 15:41
Через зіткнення із шлюзом меліоративної канави водій мотоцикла загинув на місці ДТП.

Про це йдеться на СЗГ УМВС в області.

21 травня о 17 годині до Камінь-Каширського РВ УМВС надійшло повідомлення із приймального відділення Камінь-Каширської ЦРЛ про те, що до них доставили двох невідомих осіб із тілесними ушкодженнями, які отримані внаслідок дорожньо-транспортної пригоди.

Встановили, що водій, керуючи мотоциклом «МТ-10» і рухаючись зі сторони села Залісся Камінь-Каширського району в напрямку села Нуйно, не впорався з керуванням, не врахував дорожньої обстановки, внаслідок чого допустив зіткнення із шлюзом меліоративної канави.

Внаслідок автопригоди водій отримав смертельну травму, а пасажир із тілесними ушкодженнями госпіталізований у травматологічне відділенняКамінь-Каширської ЦРЛ.

21 травня зранку у Ковелі на перехресті вулиці Сагайдачного – Театральна 52-річний водій автомобіля «ГАЗ», рухаючись на регульованому перехресті і виконуючи маневр повороту ліворуч, не надав переваги в русі місцевій мешканці, яка велосипедом прямувала в зустрічному напрямку.

У результаті автопригоди велосипедистка отримала тілесні ушкодження її госпіталізували в травматологічне відділення Ковельської ЦРЛ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus