USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині засудили «м’ясного» контрабандиста

27 Травня 2013 12:14
Чоловіка, який контрабандою перевозив копчений бочок, засудили на Волині.

Про це інформує Під прицілом.

Так, чоловіка засудив Любомльський районний суд Волинської області за те, що той перевозив контрабандний копчений бочок.

Чоловіка притягнули до адміністративної відповідальності за те, що той, їдучи з Польщі в Україну через митний пост «Ягодин» заховав в диску запасного колеса 30 кілограмів копченого бочка. Однак чоловіку так і не вдалося довезти додому контрабандний товар.

Згідно з постановою Любомльського районного суду Волинської області, чоловіка визнали винним у вчиненні правопорушення передбаченого частиною 1 статті 483 Митного кодексу України (Переміщення або дії, спрямовані на переміщення товарів через митний кордон України з приховуванням від митного контролю).

З правопорушника стягнули 900 гривень штрафу й конфіскували м’ясо та автомобіль, в якому перевозилася контрабанда, марки «Mercedes-Benz Vito».
Також з нього стягнули витрати митниці за зберігання товару та автомобіля у розмірі 2 588 гривень.

Однак чоловік вирішив оскаржити рішення суду та подав апеляцію, в якій вимагав повернути конфіскований транспорт. Засуджений просить скасувати постанову Любомльського районного суду щодо конфіскації автомобіля, який йому не належить, та повернути його законній власниці.

Відтак колегія суддів Апеляційного суду Волинської області вирішила задовольнити апеляційну скаргу частково.

Отож постанову Любомльського суду в частині стягнення з правопорушника на користь Ягодинської митниці 2 588 гривень витрат за зберігання товару та автомобіля – скасувати, а все інше залишити в силі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus