USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Волині затримали медика, який вимагав хабарі за оформлення інвалідності

17 Січня 2009 16:00
У Волинській області працівники Державної служби боротьби з економічною злочинністю викрили працівника медичної експертної комісії, – 17 січня інформують «Волинські Новини».
Ескулап вимагав та отримав від двох місцевих жителів, відповідно, 1,5 тисячі гривень і  900 гривень хабарів за сприяння у встановленні їм груп інвалідності. За повідомленням офіційного сайту МВС України, під час проведення санкціонованого обшуку за місцем проживання правопорушника вилучено понад 10 тисяч гривень та 800 доларів США.
Працівника медичної експертної комісії затримано. Органами прокуратури порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого частиною 2 статті 368 КК України (одержання хабара).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Анонім Показати IP 17 Січня 2009 17:38
Тоже мне- новость! Прийдіть до нас в обласну лікарню, до будь-якого лікаря зверніться за допомогою- увага до вас буде тільки за гроші!!! І за нормальні гроші, я вам скажу! То треба всіх посадити вже давно. Навіть ми, співробітники-медсестри та санітарки постійно платимо за все- подивіться, біля приімального відділення які автомобілі припарковані- то наші лікарі на свою "маленьку" зарплатню постійно купляють. Тут можно кожного до нігтика !!!!!!!!!!!!!!!!
Анонім Показати IP 17 Січня 2009 21:22
Тю.Медична комісія приймає рішення колегіально.....і як він міг один поспирияти ?
Анонім Показати IP 18 Січня 2009 02:10
Та невже??? Хоча б одного...Одного з них... Це ж система :)
Анонім Показати IP 19 Січня 2009 09:44
Его кто-то сдал. На некоторых комиссиях официально говорят: несите деньги в гривнях, чтобы легче было делить. У них это все в порядке вещей. Он не поделился, наверное. Сажать его не за что - надо всех и сразу - они же, су№и, с больных людей берут

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus