USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

На Волині затримали палестинок із «липовими» документами

14 Червня 2013 11:09
Учора під час оформлення пасажирського потяга «Київ-Варшава» прикордонники Луцького загону виявили двох правопорушниць, - повідомили у відділі з питань взаємодії зі ЗМІ адміністрації держприкордонслужби України.

Дві пасажирки 54 та 29 років на перевірку документів подали паспорти громадянок Німеччини. Прикордонники встановили, що документи відповідають встановленому зразку та не містять ознак підробки. Але під час подальшої перевірки правоохоронці відділу «Ягодин» помітили підроблені відмітки штампів про перетин ними держрубежу України. Під час проведення повної ідентифікації з’ясувалося, що дані паспортні документи не належать пред’явникам, а на фото дуже схожі на них особи. Врешті самі мандрівниці повідомили, що вони є палестинками.
Наразі їх затримали до встановлення осіб та уточнення деталей правопорушення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus