USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

На Волині затримали поляка, який два роки жив в Україні без документів

30 Грудня 2008 16:41
Прикордонники Луцького загону разом зі співробітниками міліції затримали 34-річного громадянина Польщі, який не мав документів та два роки проживав в Україні нелегально. Про це 30 грудня повідомляють «Волинські Новини».  

Наразі вдалося встановити, що поляк винаймав житло у Луцьку і Києві, де займався бізнесом. Як повідомляє УКРІНФОРМ, для легального перебування на території України кожні три місяці він поновлював довідку про втрату документів не без сприяння відповідних посадових осіб. Крім того, прикордонники отримали інформацію щодо можливого уникнення іноземцем кримінальної відповідальності за скоєння злочину на території Республіки Польща.

Під час затримання було вилучено автомобіль марки «Сузукі Вітара», за кермом якого поляк на той час перебував. Цікавим є той факт, що чоловік мав лише технічний паспорт автомобіля та доручення на ім’я громадянина Великобританії 1972 року народження.

Наразі час поляк-нелегал перебуває у ПТТ «Журавичі», а співробітники УМВС у Волинській області готують документи для направлення до суду з метою адміністративного затримання іноземця до встановлення особи. Також направлено запити по лінії Інтерполу щодо самого затриманого та вилученого транспортного засобу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus