USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.70 9.88

На Волині знайшли грабіжників: сина з батьком

7 Червня 2013 08:58
Волинські правоохоронці встановили осіб, які проникли у будинок та викрали речі, - інформують у СЗГ УМВС в області.

До працівників міліції звернувся 56-річний мешканець міста Рожище із заявою про те, що в одному із сіл району невідомі особи викрали дев’ять металевих труб пічного опалення, чим завдали збитків на 500 гривень.

У будинку ніхто не проживав, адже власник використовував його як дачу. У селі добре знали, що чоловік приїздить не щодня, тому й вирішили «похазяйнувати» там.

55-річний місцевий житель разом зі своїм 21-річним сином влаштовуватися на роботу і законно заробляти гроші не хотіли. Тож, коли сусіда не було, прийшли на подвір’я, розбили вікно і проникли всередину. Там знайшли дев’ять металевих труб та пічне опалення, які викрали і перепродали. Виручені гроші вони поділили і використали на власні потреби.

Правоохоронці стверджують, що батько із сином характеризуються негативно. Батько раніше неодноразово мав проблеми із законом. На час скоєння крадіжки він перебував на іспитовому терміні за скоєння аналогічного злочину.

Відносно мешканців Рожищенського району відкрите кримінальне провадження за вчинення правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 185 (Крадіжка, поєднана з проникненням у житло) Кримінального кодексу України. Санкцією цієї статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus