USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Замковій вулиці Луцька торгують наркотиками?

19 Березня 2009 19:46
На Замковій вулиці, що в обласному центрі Волині, ймовірно торгують наркотиками. Таку інформацію під час засідання постійної комісії Луцької міськради з питань дотримання прав людини, законності, боротьби зі злочинністю, депутатської діяльності, етики та регламенту озвучила депутат із фракції БЮТ Світлана Мамосюк, – повідомляє репортер «Волинських Новин».
За словами пані Мамосюк, до неї дійшла інформація, що на вулиці Замковій (на Центральному ринку) торгують наркотиками. Більше того, склад теж розташований на одній із вулиць обласного центру.
Помічник міністра внутрішніх справ, заступник голови комісії Антон Цісарук пообіцяв донести цю інформацію до уваги керівництва УМВС України у Волинській області. Він запевнив, що правоохоронці перевірять, чи справді на вулиці Замковій торгують наркотиками.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Анонім Показати IP 19 Березня 2009 20:43
JACHO JA PROCHITALA NA INTERNETY TEPER TO VE UZSE NICHEGO NE DOVEDETE. PRAVDA ESTY PRAVDOJ. VSE ZNALI, TOLYKO VI NE ZNALY. PROSNITESZ RANSE. ICHITE BELUJU ZSENCHINU KRASIVUJU POHOZSU NA CHICHOLINU. TOLYKO GALYA EE ZOVUT. ONA IZ ZAKARPATYE
Mitia BULKIN Показати IP 19 Березня 2009 20:55
То є неправда... Може у кавказців???
ssorvigolova Показати IP 23 Березня 2009 18:29
Нехорошо использовать чужие фото. Авторское право знаете такое? Причем уже не впервой вижу на вашем сайте свои фото.
Анонім Показати IP 23 Березня 2009 19:15
а курсор пробувала на фотку навести? там тоді висівтлює ссилку))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus