USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Навіщо активістам «Красного сектора» спалювати автівки євромайданівців

1 Лютого 2014 18:15
Участь у підпалах в Києві автівок учасників Євромайдану та Автомайдану визнали учасники спільноти у Facebook "Красный сектор".

Про це йдеться у повідомленні, розміщенному на сторінці спільноти.


"Красный сектор - організація, що виступає проти екстремістів і фашистів, які загадили Київ .... мерзотники, які кидають каміння в ментів - це не патріоти, це скоти .... Ми будемо відповідати їм їх же монетою - карати. Проти сили - тільки сила", - заявляють організатори спільноти.

У більш ранніх публікаціях згадується побиття нардепа від "Свободи" Андрія Іллєнка, екс-глави МВС Юрія Луценка та ще "пари особливо розумних", яких "приробили, і будемо продовжувати".

Окрім того у спільноті згадується відеоролик з погрозами на адресу журналіста Мустафи Найєма, інформує"Українська правда".


Своєю чергою у прес-службі столичної міліції Українській правді повідомили, що інформацію, оприлюднену активістами "Красного сектора" "будуть перевіряти".

Як відомо, в ніч на 30 січня у Києві невідомі підпалили більше 20 автівок. У Штабі нацспротиву заявили, що спалені у Києві автівки належали учасникам Євромайдану та обвинуватили ДАІ у ігноруванні розслідування цих злочинів.

Також у Штабі заявили, що ці дії є спланованою помстою передусім учасникам Автомайдану, які влаштовували акції під резиденцією Януковича та іншими маєтками чиновників. "Напрошується висновок, що саме міліція та даішники покривають підпалювачів, або навіть стоять за підпалами автівок громадян, які незгодні з діями влади", - заявили у Штабі.

В ніч на 1 лютого у центрі Києва підпалили авто представниці уряду Канади в Україні, а також активістки автомайдану Інни Царькової. Окрім того активісти Автомайдану заявили про підпал в ніч на 1 лютого 8 своїх автівок

Як відомо, Андрій Іллєнко та його адвокатбули побиті невідомими 3 січня після того, як вийшли з Шевченківського райвідділу міліції, де Іллєнко допитували з приводу подій 1 січня.

У "Свободі" заявили, що "час початку і закінчення допиту були відомі лише слідчому. Тому є достатні підстави вважати, що саме міліція повідомила бандитам, коли свободівці будуть виходити з райвідділку".

Екс-глава МВС Юрій Луценко отримав травми 14 січня під час зіткнень між активістами Майдану і силовиками під Святошинським РВВС, коли під час блокування людьми автобусів з Беркутом хтось почав штовхати один з них. У цей момент з автобуса вискочили правоохоронці , які почали бити людей, що стояли поруч.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Олег Показати IP 1 Лютого 2014 18:34
А не страшно, що впіймають? Підпал є тяжким злочином і можна загриміти в тюрму. Крім того, щоб відшкодувати потерпілим збитки, можливо прийдеться продати квартиру. Ну і вічна тема - міліція, прокурори і СБУ чому не ловлять підпалювачів????????????????????????Майбуть окрім одягання шоломів з щитами вони вже нічого не можуть!!!!!
Фанат Показати IP 1 Лютого 2014 18:53
А чим зараз займаються наші комуняки Кононовичі?
Комсомол до Фанат Показати IP 2 Лютого 2014 11:37
Под гаражом во дворике касяк дуем
Всезнайко Показати IP 1 Лютого 2014 21:35
МОЛОДЦІ!!! Респект. Лише так можна протистояти нацикам... Створюємо філію на Волині!
Таки да до Всезнайко Показати IP 2 Лютого 2014 02:47
Треба аналогічно базу оприлюднити волинських автомайдаунів..)) київська у мене є )) а волинь не завадило б... мо у когось є..?
андрій до Всезнайко Показати IP 2 Лютого 2014 09:51
А не боїшся отримати в гузло?
загреб Показати IP 2 Лютого 2014 09:49
Споймать и оторвать руки )))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus