USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

Незаконний вантаж на Ягодині: тонна медичного обладнання

18 Лютого 2014 13:11
Працівники Ягодинської митниці Міндоходів зупинили спробу незаконного переміщення виробів медичного призначення. Про це повідомили у прес-службі волинських міндоходівців.

Вироби медичного призначення загальною вагою 55 кілограмів та загальною вартістю 65 тисяч гривень мав намір транспортувати громадянин України через митний пост «Ягодин».

Для проведення митного контролю товару водій транспортного засобу, громадянин України, надав посадовим особам Ягодинської митниці Міндоходів товаросупровідні документи, згідно з якими він переміщує товар «Вироби медичного призначення» та «Частини стоматологічного обладнання» загальною вагою майже 1 тонна вартістю 19,2 тисячі євро.

Однак, під час проведення митного огляду вантажного відсіку автомобіля було встановлено також не задекларований товар – «Вироби медичного призначення» загальною вартістю 65,8 тисячі гривень.

Таким чином, громадянин України не задекларував вищевказаний товар, тобто не заявив за встановленою формою точних та достовірних відомостей (наявність, найменування або назва, кількість тощо) про товари, чим порушив вимоги статті 257 Митного кодексу України.

Незаконний вантаж вилучено працівниками Ягодинської митниці Міндоходів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus