USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Нідерландець «залишив» у Ягодині 17 тисяч євро. Бо хвилювався

25 Березня 2009 14:33
Через слабкі нерви 45-річний громадянин Нідерландів поплатився 17 000 євро, які він вирішив приховати від контролю.  Про це 25 березня інформують «Волинські Новини».
За повідомленням Державної прикордонної служби України, 23 березня автомобілем «Фіат-Дукато» іноземець в’їжджав до нашої країни через пункт пропуску «Ягодин», що у Волинській області. Мандрівник обрав смугу спрощеного контролю «зелений коридор».
Під час перевірки документів він помітно хвилювався, тому прикордонники ініціювали спільний зі співробітниками митниці огляд його транспортного засобу. Це ще більше збентежило іноземця, якого запросили на особистий огляд.
У кишенях його куртки оглядова група знайшла незадекларовану валюту. Гроші, вартість яких у гривневому еквіваленті становить понад 177 000 гривень, вилучили та передали в митницю.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus