USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Німці, їдучи до України через Волинь, озброюються?

10 Березня 2009 14:36
У громадянина ФРН під час митного огляду при в’їзді до України на пункті перетину кордону «Ягодин» виявили газовий пістолет. Про це повідомляють «Волинські Новини».
Під час митного контролю співробітники Ягодинської митниці виявили газовий пістолет серед речей громадянина Німеччини, який їхав автомобілем «Фольксваген». Однак задекларувати зброю німець «забувся».
Однак подібні речі підлягають обов’язковому декларуванню та відповідного дозволу від Міністерства внутрішніх справ на переміщення зброї через митний кордон.
Проте у цьому випадку не було дотримано жодного з цих двох правил. Тож митники склали протокол про порушення митних правил і вилучити пістолет, – інформує сайт Держмитслужби.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
petro Показати IP 21 Березня 2009 15:07
при перетини кордону можна не те що пистолет а и фамилию свою забути.а щось видибрати у иноземця-"святий обов*язок".взагали тим хто хоче до нас !здити треба нагороду давати "за отвагу".
Анонім Показати IP 26 Березня 2009 15:06
Ще в нього був газовий автомат і їхав він на газовому танку в якому знаходилась в залозі гумова жінка. Волинські новини рулять. Тільки не в ту сторону)))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus