USD 39.00 39.32
  • USD 39.00 39.32
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Одещина у жалобі

18 Жовтня 2015 11:29
У неділю, 18 жовтня, на Одещині траурний день у зв'язку із загибеллю 12 людей у Затоці. Про це напередодні у Фейсбуці повідомила радник Голови Одеської облдержадміністрації Марія Гайдар, - повідомляє УНН.

Нагадаємо, що вдень 17 жовтня прогулянкове судно "Іволга" вийшло з приватної бази для прогулянки в акваторії Чорного моря в районі міста Білгород-Дністровський. Згідно з попередніми даними, на борту перебувало 36 осіб. Під час повернення на базу приблизно о 16:00 судно перевернулося. Розпочалася рятувальна операція в якій брали участь судна Адміністрації морських портів України, Білгород-Дністровського порту і Держприкордонслужби.

ЧИТАТИ ПРО ТРАГЕДІЮ: ПІД ОДЕСОЮ ЗАТОНУВ ПАСАЖИРСЬКИЙ КАТЕР, 12 ЗАГИБЛИХ. ВІДЕО

В результаті пошукових робіт вдалося врятувати 23 людини, знайдено 12 тіл загиблих. Пошукова операція триває.

Згідно з даними Мінінфраструктури України, причиною аварії пасажирського катера на Одещині могло стати перевантаження судна. Мер Одеси Геннадій Труханов пообіцяв допомогу близьким жертв аварії.

Прем'єр Арсеній Яценюк доручив створити комісію з розслідування обставин аварії катера на Одещині.

Як повідомили у ДСНС, станом на 7 годину 18 жовтня доля двох жертв аварії катера у Затоці залишається невідомою.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
ГАНЬБА яйценюку Показати IP 18 Жовтня 2015 11:51
ЗАКУЛЯВЛОБІТЬ ГЕРОЇ УКРАЇНИ МЕРЗОТНОГО ІНДЕКС-вора і БРЕХЛА-під***щика (премьєрчика) накравшого перший мільярд в народу Яйценюка-*******,брехуна про буцім підвищень пенсій пенсіонерам!
Анатоль_ Показати IP 18 Жовтня 2015 13:14
Ми з панею Наталкою Семенівною сумуємо разом із Одещиною)))))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus