USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Онука замовила грабіжнику свою рідну бабцю

16 Лютого 2010 17:33
У Рожищенському районі 82-літню бабусю ледь не задушив грабіжник, якого найняла рідна онука.
Перед новорічними святами 17-річна Ірина познайомилася з парубком. Між ними спалахнуло кохання. Невдовзі закохані вирішили заручитися.
Сергій проживав у Луцьку разом з матір’ю. На даний час ніде не працював. Неодноразово був засуджений.
Ірина не вбачала у хлопцеві ніяких негативних сторін. Навпаки, познайомила Сергія з батьками, рідними. Особливо полюбляли молоді люди навідуватись до бабусі та дідуся Ірини, що проживали у Крижівці. Старенькі з нетерпінням чекали вихідних, коли діти приїжджали у гості. Не могли натішитись їхніми відносинами.
«Так вже гарно вони між собою говорили, - розповідає старенька, – перед Новим роком навідались до нас із дідом у гості, навели порядок, стіл накрили. Я тоді їм чотириста гривень дала – нехай, думаю, мають на свято. А от дід мій чомусь із підозрою ставився до обранця Ірини. Не подобався він йому, страх як».
Якось увечері до оселі літніх людей увірвався невідомий у масці. На стук дверей вийшов хазяїн. Та зловмисник вдарив його по голові важким предметом. Останній втратив свідомість.
У іншій кімнаті відпочивала 82-річна Кароліна. Невідомий накинувся на бабусю та почав душити. Під простирадлом знайшов гроші і втік.
Налякані літні люди відразу повідомили про скоєне міліцію. Коло підозрюваних у даній справі було чималим – вчинити злочин міг будь-хто з односельчан. Та, як згодом з’ясували правоохоронці, напад на літніх людей організувала… рідна онука.
 «Я хотів розрахуватися з боргами. Грошей не було, але знав, що деякі заощадження є в Ірининої бабусі. Тому й запропонував дівчині напасти на старих. Ввечері підійшли до оселі, Ірина надягнула мені чорні колготки на обличчя, зробила прорізи для очей і стала через вікно споглядати за мною. Я ж не хотів убивати старих, думав забрати гроші, що заборгував - віддати, а лишнє – підкинути назад», - розповідає Сергій.
Та зовсім не так сталося, як, нібито, гадалося. Вкрадені чотири тисячі гривень молоді люди відразу витратили – дискотеки, салони краси, магазини.
Затримали зловмисника у Луцьку. Він крадькома підходив до свого будинку. Не сподівався, що через секунду його руки вкотре стиснуть металеві браслети наручників.
Бабуся Ірини досі не може повірити, що до вчиненого причетна її найулюбленіша онука. Згодом бабуся зізналася, що то вже не перший випадок, коли Сергій намагався напасти на них. Місяць тому хлопець крадькома забрався до оселі, напевно, теж зі злим умислом. Та тоді йому не вдалося здійснити свій план – дід відчинив двері кімнати і цим самим злякав зловмисника, - інформує ВЗГ УМВС України у Волинській області.
«Наразі правоохоронцями порушена кримінальна справа за статтею 186 Кримінального кодексу, що передбачає позбавлення волі до восьми років. Вважаю, це достатній термін для переосмислення свого життя і людських якостей», - зазначив перший заступник начальника Рожищенського райвідділу міліції Олександр Басалик.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus