USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Організаторку порностудії у Луцьку досі не покарали

31 Серпня 2014 09:40
Директор Луцького модельного агентства «Гламур» Олена Дьоміна, а згодом і співорганізаторка порностудії, досі на волі. Жінка, яка стала фігуранткою міжнародного порноскандалу, не понесла жодного покарання, яке їй призначали суди. А все тому, що раптово захворіла, - інформує ТРК «Аверс».

Нагадаємо, що у лютому 2010-го року в обласному центрі Волині правоохоронці викрили порностудію. Знімали кіно «з полуничкою» в одній із луцьких квартир. Організатором дійства був громадянин Німеччини. Він працював спільно з лучанкою, директоркою модельного агентства «Гламур» тридцятишестирічною Оленою Дьоміною. Тоді ж стало відомо, як організатори порностудії легалізували бізнес.

Як пізніше з'ясувалося, ця жінка була причетна не лише до організації порностудії, а й до вербування дівчат до Республіки Польща, де їх використовували для створення пікантної продукції.

Вже у 2011-му Луцький міськрайонний суд засудив Олену Дьоміну на понад 8 років арешту з позбавленням права займатись підприємницькою діяльністю.

Пізніше Вищий спеціалізований суд України призначив жінці 4 роки та 6 місяців арешту, однак вона досі на волі.

Вже в липні цього року Дьоміна звернулася з клопотанням до Луцького міськрайонного суду, щоб її звільнили від покарання у зв'язку з недугою. А хвороб у цієї пані, як виявилося, - букет.

Суддя Михайло Квятковський задовольняє клопотання обвинуваченої та звільняє її від призначеного раніше покарання. Прокуратура області з таким рішенням незгодна та подала на апеляцію.

Прокурор Геннадій Хомук: «Підставами звільнення є що? - Наявність хвороби. - Є хвороба в засудженої? - На даний час є, але має бути дана хвороба в термальній стадії, однак у судовому засіданні підтвердження даного факту не було надано. Ми наявність хвороби не оспорюємо, однак на якій стадії вона перебуває - не доведено було в суді».

Ні міжнародний скандал, ні тривала робота з викриттям порностудії, не взмозі стати причиною покарати жінку. Обвинувачена на розгляд справи не з'явилася. Зараз вона, зі слів адвоката Валерія Таргонія, лікується в Луцькій міській клінічній лікарні.

Журналістам видання вдалося з'ясувати, до відділення урології Олена Дьоміна поступила лише 26 серпня. Що цікаво, хворіти жінка почала саме в 2011-му році, коли й був винесений вирок судом першої інстанції.

Адвокат Олени Дьоміної Валерій Таргоній: «Якщо ми звернемося до статті 84 частини 2, то тут конкретно вказано: особа, яка після вчинення злочину, або по встановленню вироку захворіла на іншу тяжку хворобу, що перешкоджає відбуванню покарання, може бути звільнена від покарання або від подальшого його відбування. При вирішенні цього питання суд враховує тяжкість вчиненого злочину, характер захворювання, особу засудженого. Тобто, дана стаття вказує, що людина не обов'язково повинна перебувати в місцях позбавлення волі, як на це вказує прокурор».

Апеляційний суд Волині оголосив у справі перерву. Витребовуватимуть документи в медзакладах, де лікувалася та зараз лікується Олена Дьоміна.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 34
віктор Показати IP 31 Серпня 2014 09:59
в нас усіх суддів можна купити...якщо не за гроші то за великі гроші
Вас Показати IP 31 Серпня 2014 10:06
В дівчат хліб забрали
Cвідок Показати IP 31 Серпня 2014 10:09
А чому жодного словечка про Діаночку Семенюк -- спільницю Дьоміної...... Теж ходить на волі.... У неї що? -- Теж хвороба???? Одним словом наше судочинство -- це як бесоромна дівка..... Тіка та торгує пи...дою, а для цих Закон шо дишло..... І не варто виправдовувати Дьоміну і її спільницю Семенюк.... Закон є закон, легалізують цей бізнес -- то будь-ласка, платіть податки, страховку, медогляд і вперед, а так -- їх місце в ТЮРЬМІ....
знаю до Cвідок Показати IP 31 Серпня 2014 15:05
Удалили мій коментар тоя напишу знов Семенюк своє ВІДСИДІЛА ЧУЄТЕ ВІДСИДІЛА.
Анонім до знаю Показати IP 1 Вересня 2014 07:50
Де вона сиділа, ч*о?
знаю до Анонім Показати IP 1 Вересня 2014 11:23
Незнаю де точно,але сиділа якщо треба можу уточнити
мері Показати IP 31 Серпня 2014 10:31
хто поживе то судді і адвокат
Адекват Показати IP 31 Серпня 2014 11:20
А податки кому вона платила?
прєдатєль до Адекват Показати IP 31 Серпня 2014 12:04
Кажуть, що Тімейчук полюбляв свіженьку "клубнічку" подивитись... Видно, мали пільги по податках.
Адекват Показати IP 31 Серпня 2014 11:23
Таргоній-адвокат,таргоній-прокурор ( друг Сашка Білого),таргоній -начальник рв умвс. А на передовій є таргоній?
Свідок Показати IP 31 Серпня 2014 13:41
Згідно із деякими секретними матеріалами цієї справи на початку 2010-го Дьоміна і її спільниця Семенюк не збиралися зупинятися лише на такій діяльності.... В планах цих двох горе-панянок було виготовлення, збут та поширення дитячої порнографії .... Схема лишалася та сама - Діана повинна була залучати до цієї "справи" дітей віком від 12 до 15 років, здебільшого з неблагополучних сімей.... А Дьоміна безпосередньо працювала із замовниками.... Щоправда, у цій ситуації вони були не із Німеччини, а із Росії.... А те, що цій справі не дали хід і те, що нині Дьоміна і Семенюк не за гратами -- зв"язки.... Нагадаю, що чимало тогочасних волинських і луцьких посадовців тусувалися і користувалися послугами дівиць агентсва "Гламур" ... ну, і + гроші і провінційність нашого регіону..... Думали, пройде час і забудеться...... То вельмешановні захисники цієї розпусти.... Скажіть, дитяче порно -- це теж бізнес, яким би нехай ці двоє і займалися????
Декстер Показати IP 31 Серпня 2014 13:58
Хто б що не казав, але порнографія засуджується у всіх розвинених країнах світу. Якщо ж громадяни нашої держави так прагнуть у Європу, то може не слід потурати такій "полуничній" злочинності!? Для любителів жанру "ххх" є "актриси" з Росії, Чехії, Польщі... А чи личить нашим дівчатам долучатись до такого "бізнесу"? Як на мене це позор, який необхідно карати по прикладу мусульманських країн, закидуванням камінням! Можливо це і вкрай радикально, однак в умовах бездуховності - найкращий варіант!
Юрій до Декстер Показати IP 31 Серпня 2014 21:59
коментар було видалено
Макар Показати IP 31 Серпня 2014 15:40
Це не той Таргоній, що в нього синуля вчився в 1 школі і такий самий виродок, як і татусь?
я Показати IP 31 Серпня 2014 16:37
не знаю, где она лечится, а по городу лазит...
віра Показати IP 1 Вересня 2014 07:48
Необхідна люстрація суддів, бо без неі оттаке судочинство-безчинство буде процвітати далі. Всі знають, що можна відкупитися в суддів , то як далі.......
макеевчанин Показати IP 1 Вересня 2014 08:30
янукович крышевал )))
міша Показати IP 1 Вересня 2014 12:10
зате таргоній і синок катаються на тігуані і доджі, молодці, вміють захищати простітуток!
Анонім до міша Показати IP 1 Вересня 2014 13:03
А ти ходиш пішки і давишся заздрощами)))скоро зароблять на Ренж Ровер, а ти так і будеш писати гнівні коменти і нашкрібати на бокал пива по пятницях))))
Дмитро до Анонім Показати IP 1 Вересня 2014 14:04
ти лижиш сраку таргонію, але так само як і міша ходиш пішком і шкребеш на бокал пива по пятницям. П.С., давай напиши який ТИ МАЖОР/бізнесмен/Багатий і їздиш на Х5/Lexus/Mercedes =)
Анонім до Дмитро Показати IP 1 Вересня 2014 15:40
Який примітивізм.... З чого це раптом я повинен Вам доказувати на чому я їжджу та інші моменти?!!! В нас із Вами діалог не складеться це точно, так що шукайте собі іншого співбесідника серед коментаторів....
Дмитро до Анонім Показати IP 1 Вересня 2014 16:08
Якусь таку відповідь від Вас Я і очікував)
Анонім до Дмитро Показати IP 1 Вересня 2014 17:27
Диво дивне... І які у мене автомобілі Ви знаєте, і рід занять теж, і навіть яку відповідь я Вам дам... Ну Ви просто Кашпіровський якийсь)))))) в мене навіть з'явилось дивне відчуття що Ви десь поруч;)
Анонім до Дмитро Показати IP 1 Вересня 2014 17:28
Дякую що підняли мені настрій;)))
Дмитро до Анонім Показати IP 1 Вересня 2014 17:38
Мені здається що Ви жінка)
Анонім до Дмитро Показати IP 1 Вересня 2014 18:36
100% попадання) цікаво як Ви зрозуміли?
Дмитро до Анонім Показати IP 1 Вересня 2014 22:58
давайте в ВК поспілкуємся?)
50 CENT Показати IP 1 Вересня 2014 18:35
Олена Дьоміна перебуваэ на лыкуванні у відділення урології міськлікарні..... Вау, ця, майже сорокарічна баба.... насправді майже сорокарічний МУЖИК чи шо???? Ну, якщо чесно там від транса щось таке є.... така якась неприродність.... Але менше із тим -- не годиться такому пану як я ображати трансів-злочинців..... І чому ще й досі місцеві правосєкі і т.зв. майданівці не вивели Дьоміну і Семенюк на Майда, що у центрі.... Бля... усіх виводили, декого на коліна за гріхзи ставили, а тут їм по цимбалах, чи шо? Вимагаю, як громадянин щоб Дьоміну і Семенюк на МАЙДАН і хай громада винесе свій вирок..... P.S. Тіко Дьоміну на коліна не ставити, хоча є підозри, що це сущЄство і мужик....--- всеодно якщо шо хай якісь правосЄк на четверенькі ставить для покаяння....
знаю до 50 CENT Показати IP 1 Вересня 2014 23:56
коментар було видалено
знаю до 50 CENT Показати IP 2 Вересня 2014 11:50
Що правда в очі колить,що удаляєте мої коментарі?Половину Луцька треба на майдан і Пашуню Вагого тоже.Через ваш майдан хлопці гинуть.
50 СENT до знаю Показати IP 2 Вересня 2014 13:58
О, Діана... привіт! А, чому, ти не за гратами, адже згідно рішення суду.... ти там повинна була б бути?!?!?!? Перепрошую, чи це може гражданін Дьомін чи все ж таки транси люблять, щоб до них як до ПАНЯНОК зверталися.... Ви, там в урології не затримуйтеся..... в суботу на МАЙДАНІ щоб були об 11.... Гнилі помідори, тухлі яйця та громадський осуд ВАС ЖДУТЬ обЄїх.....
знаю до 50 СENT Показати IP 2 Вересня 2014 17:17
Я ніяка не Діана і точно не Дьоміна.Ти мені скажи на який термін заарештували Діану якщо ти так все знаєш?Ніяких дівчат гіхто непримушував всі знали на,що йшли.А з приводу майдану то він далеко всім до одного місця.
проститутка Показати IP 10 Вересня 2014 06:20
Уся прокуратура теж є порно-студією моралі

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus