USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Партизанські загони у Донецьку нищівно діють проти терористів

8 Серпня 2014 09:00
У передмісті Донецька була виявлена ​​установка "Град" з розстріляним екіпажем.

Про це повідомляє InfoResist з посиланням на джерело з місця подій.

"Дії партизанських загонів ні для кого вже не секрет. За ними давно ведуть полювання бойовики ДНР, бо вони завдають реальної шкоди терористам. Сьогодні стало відомо, що однією з груп партизанського загону був розстріляний екіпаж установки "Град". Залишену установку знайшли після чергового обстрілу міста", - повідомив співрозмовник.

Також він додав, що іншого виходу у донецьких патріотів не залишається, окрім як брати в руки зброю і відстрілювати терористів малими групами. По-іншому боротися з обстрілами житлових районів і захистити своїх рідних просто неможливо.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
аяяй Показати IP 8 Серпня 2014 09:07
только вместе с народом армия очистит Донбас от боевиков.Дончане держитесь!
Вінстон Показати IP 8 Серпня 2014 10:03
Люди самі зрозуміли хто такі ДНР і ЛНР. І вони нехочуть такої бандицької влади! Чекаю коменти "донецького" чи "пу".
анонім Показати IP 8 Серпня 2014 10:06
коментар було видалено
Patrik до Human Righ Показати IP 8 Серпня 2014 10:18
Молодці партизани! Респект! Справжні воїни, воюють належно! Навіть пропутінських тролей перемкнуло, подавившись власною слиною, вони втратили дар мови, спромоглися залишити тільки "ссылки" з черговою порцією московської брехні... То ли еще будет сявки!
АТО Показати IP 8 Серпня 2014 12:00
Працюють диверсійні групи, а не якісь партизани! Не потрібно різних казок, не перегинайте і не фантазуйте, а планомірно знищуйте ватників!
Patrik до АТО Показати IP 8 Серпня 2014 16:34
Соромлюсь спитати, це ви кому даєте такі настанови, батьку? Яка різниця, як називаються люди: партизани чи диверсанти? Таке враження, що у вас є конкретні підстави стверджувати, що це офіційні військові формування ... Тоді надайте їх, ці факти... З ваших коментарів підсвідомо прослідковується думка про те, що окуповане терористами населення не хоче та й не спроможне чинити будь-якого опору терористам.. Ви помиляєтесь, якраз казки розказуєте ви, ображаючи місцевих свідомих жителів, а точніше патріотів східної України.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus