USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Пенсіонерку на Львівській збив колишній зять, - джерело

7 Вересня 2017 16:23
Пенсіонерку, яка постраждала у ДТП на Львівській в Луцьку, незабаром переведуть з реанімації у стаціонарне відділення. Стан жінки, кажуть медики, покращився.

Нагадаємо, 2 вересня на вулиці Львівській нетверезий водій мікроавтобуса збив 76-річну жінку, а втікаючи з місця ДТП збив ще двох дівчат. Проте, далеко втекти водію не вдалося, його автівку заблокував водій маршрутки № 19. Усіх постраждалих забрали до лікарні, пенсіонерка була у важкому стані.

Як запевняють медики, наразі жінка йде на поправку.

«Постраждалу прооперували. Зараз її зняли з апарату штучного дихання, жінка у свідомості. Хоча постраждала ще перебуває в реанімації, але стан її іде на поправку й ми думаємо найближчим часом її перевести у стаціонарне відділення нейрохірургії», - коментує головний лікар Луцької міської клінічної лікарні Лариса Духневич.

Речник Національної поліції у Волинській області Віктор Гомоль розповідає, що водію «під мухою» загрожує позбавлення волі строком до 3 років чи штраф.

«Слідчі проводять слідство за частиною 1 статті 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху)», - інформував Гомоль.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Женік Показати IP 7 Вересня 2017 16:33
Жесть.......... Наче в конченому російському серіалі
Люлік Показати IP 7 Вересня 2017 18:20
Він ще доганяв їїї)))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus