USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Знайшли іноземця, який зник дорогою з Києва до Луцька

5 Травня 2016 20:15
Громадянин Греції, який втратив контакт з близькимим під час подорожі з Києва до Луцька, знайшовся. З власних джерел виданню стало відомо, що чоловік у безпеці і вже дістався Луцька.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, родичі з Волині розшукували громадянина Греції, який зник дорогою з Києва до Луцька. Про це у мережі Фейсбук інформує Наталія Волос.

«Зник чоловік! Вчора на вокзалі у Києві близько 19.20 сів у невідому машину, яка мала прямувати на Луцьк через Рівне. Чоловіку на вигляд 70 років, невисокого зросту, міцної статури, він – громадянин Греції», - йшлося у повідомленні.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Вова Показати IP 5 Травня 2016 14:42
Як у невідому машину сів? Телефон моб. є? В поліцію треба звернутись хай вичислять по телефону. Цікаво чому сідаи в невідому машину,якщо з Києва їдуть маршрутки постійно?
007 Показати IP 5 Травня 2016 16:17
А в нас так звикли для чого автобуси, так швидше і можливо дешевше, а про безпеку ніхто не думає, на жаль(
сіль Показати IP 5 Травня 2016 18:57
на початок перевірте БЛА-БЛА, здається.
Ася Показати IP 6 Травня 2016 11:23
Оце така банда діє у Києві вже не одного на той світ відправили.Жаль,що клюють на вудочку інозеиці,звичайно,дуже довірливі.А скільки втравили наших бійців,які лакомляться на чашку кави,нібито вони не мають на неї своїх грошей. Не можна довірЯти зараз нікому,краще собаці довірити себе ,ніж теперішнім людям-звірам.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus