USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Податківцям поталанило – вилучили майже 12 тисяч пляшок підпільної горілки

26 Березня 2009 10:27
Волинські податківці вилучили із незаконного обігу майже 12 тисяч пляшок підпільної горілки. Про це «Волинським Новинам» повідомили в УПМ ДПА у Волинській області.
Під час перевірки оперативної інформації поблизу села Дерно на Волині працівники волинської податкової міліції зупинили автомобіль, завантажений горілчаними напоями.
Великогабаритна вантажівка прямувала зі столиці волинськими дорогами до Луцька, де одна із комерційних структур мала б реалізовувати  горілчаний товар. У цьому співробітників податкової міліції повинні були переконати товарно-супровідні документи, які пред’явив водій авто (мешканець одного із сіл Ратнівського району).
Однак, вантаж горілки, виготовленої, згідно з документами, на підприємстві в Київській області, насправді маркувався етикетками іншої торгової марки, а виробником на них значився лікеро-горілчаний завод із Донеччини. Марки акцизного збору на пляшках із горілкою сумнівного походження теж містили очевидні ознаки підробки.
На території спеціалізованого підприємства співробітники податкової міліції під час огляду вантажу вилучили з незаконного обігу 11700 півлітрових пляшок горілки вартістю близько 164 тисячі гривень.
Оперативно-розшукові заходи у цій справі тривають: податківці встановлюють походження та якість вилученої горілчаної продукції, а також джерела надходження підроблених акцизних марок.
Окрім того, вже порушено кримінальну справу за статтею 216 Кримінального Кодексу України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus