USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.70 9.88

Події в Маріуполі: вбили 3 бойовиків, 63 затримали

17 Квітня 2014 08:50
У Маріуполі МВС провело операцію у відповідь на атаку на військову частину Національної гвардії, у результаті, за попередніми даними, 3 бойовики вбиті, 13 поранено, 63 затримано.

Про це повідомляє міністр внутрішніх справ Арсен Аваков у Facebook.

"Маріуполь. Уночі, у відповідь на атаку на військову частину Національної гвардії в Маріуполі підрозділу МВС провели операцію з локалізації банди нападників, яких нараховували близько 300 людей", - написав він.

"Після того, як військову частину нападники закидали запальними фугасами й "коктейлями Молотова" і відкрили вогонь по постових – нацгвардійці відкрили попереджувальний вогонь. Потім, після попередження, відповідно до статуту – при повторенні атаки – вогонь на ураження", - повідомляє міністр.

Зі слів Авакова, "за тривогою були підняті всі підрозділи міліції МВС Маріуполя" і "спільними зусиллями озброєної міліції та Нацгвардії – після короткого бою банда нападників була розсіяна, в основному локалізована й роззброєна".

"Серед службовців МВС втрат немає. За попередніми даними серед бойовиків, що нападали, - 3 убитих, 13 поранених, 63 затриманих. Вилучено зброю. Засоби зв'язку й телефони російських операторів. Іде встановлення осіб затриманих нападників", - написав Аваков.

Він уточнює, що "операція триває".

"Спецпідрозділ МВС продовжує переслідування однієї з озброєних груп. На вулицях працюють патрулі міліції… СБУ разом із міліцією документують факти", - написав він.

Раніше, "враховуючи такий агресивний напад на військову частину", угруповання МВС було підкріплене спецназом Омега, була "перекинені вертольоти".
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 15
настя в Показати IP 17 Квітня 2014 09:06
ужас
Боляче за державу до настя в Показати IP 17 Квітня 2014 10:25
Давно пора давати відсіч, ато роззброїли і захватили БТРи, елітний батальйон, стидоба таким лідерам держави і призначеним ними генералам.Одні голі заяви і пітушіння , а на виході бездарь. Скоро Россія одними диверсійними групами захопить не тільки південий схід. з Усіх патріотів зуміли сформувати лише 350 бійців нац. гвардії
Сонячна Показати IP 17 Квітня 2014 09:09
Війна почалась....
лпдмуа а простише и Показати IP 17 Квітня 2014 09:11
чому ужас ? закон суров но справедлив : е устав гарнізоной і караульной служби там все розписано : От коли нападали на умвс треба було чітко його виконати- тому що устави писалися кровью -а для того щоб було той крові менше вся стосунки регламентуються уставами -все чітко і правильно
Роман до лпдмуа а простише и Показати IP 17 Квітня 2014 09:43
Коли вбивають людей, то це завжди ужас...Ще нам тільки війни не вистачало
ага до Роман Показати IP 17 Квітня 2014 13:50
залишилось стати рабом, тільки щоб не вбили...
АТО Показати IP 17 Квітня 2014 10:04
Ось це правильно.Давіть і далі цю заразу.
лпдмуа а простише и Показати IP 17 Квітня 2014 10:04
вона Роман іде вже 22 роки тобто війна ( психологічна- економічна- диверсійна- холодна- інформаційна - в середині влади внутрішьовладна за даступ до ресурсів і державного корита- міжпартійна за посади но ніколи за 22 роки небула за державу Украіна а тепер ще геополітична між росіею і заходом за ринки збуту і людський ресурс-така моя тобі відповідь
альфа Показати IP 17 Квітня 2014 10:05
Засоби зв'язку й телефони російських операторів...ну це вже лишне! так-як,з мтс украіни дешевше звонити на росею і без палева привязкі до расейского начальства!!
лпдмуа а простише и Показати IP 17 Квітня 2014 10:26
воювати це не дачі будувати і пер*іти в генеральскі штани попиваючи коньячок із секретаркою :-це кров- кишки-розтощенні тіла- озвірівши від втрат болю і страху людиноподібні істоти які кажуть смерті добрий день а не прощай
Артем Показати IP 17 Квітня 2014 11:58
"Ни один из руководителей Украины (начиная с древней истории и по сегодняшний день) не приказывал украинцам запада убивать украинцев с востока.Таких глупцов просто не было за всю историю украинского народа.Единственным человеком умудрившимся начать охоту на свой народ и розвязавшим войну востока и запада стал самопровозглашенный и.о. Президента Украины господин Турчинов.Этим он лишний раз доказал всему миру полную не способность новых властей в Украине выполнять требования хартии по правам человека принятой ООН......."(Газета Гардиан")
Валентина Показати IP 17 Квітня 2014 12:17
Нічого цій хунті недовго ще залишилось на Великдень Янукович хоч він і с..а але легітимний і він вирішить цю ситуацію-Україна заживе спокійно без Турчинова і ко.Кажуть що в цією компашки вже літаки в Борисполі готові до вильоту.Але державу обікрали і розвалили.
Ірина до Валентина Показати IP 17 Квітня 2014 13:53
заява диванного експерта. невже вам неспокійно живеться? щось помінялось особисто у вас за останні 3 місяці? обстріляли? з роботи вигнали?
Валентина до Ірина Показати IP 17 Квітня 2014 18:10
Якщо ви п.Ірино строчите коменти на дивані то й надалі строчіть,а от нічого внас хорошого нема і якщо далі так буде то ще гірше стане,хіба вам подобаються ціни?А зарплата?Можливо у вас "спонсор" є так тоді все ясно-а у нас сім"ї,діти і зарплата 1300грв.Живіть собі спокійно але чи надовго?
лпдмуа а простише и Показати IP 17 Квітня 2014 12:57
терорист повинен бути мертвий або в наручниках в нашийнику і в клітці -третього не дано : а при нападі чи збройному опорі тільки мертвий : ідеш забирати чуже життя спершу відай свое -така повинна бути психология і відношення і ніяких пацифістичних догмів

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus